Închide meniul

Ce le-a urat Marius Şumudică rapidiştilor înainte să semneze cu Gaziantep: „Încep să curgă lacrimi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 9:07

Reclamă
Ce le-a urat Marius Şumudică rapidiştilor înainte să semneze cu Gaziantep: „Încep să curgă lacrimi!

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui interviu / AS.ro

S-a aflat ce le-a urat Marius Şumudică rapidiştilor, înainte să plece în Turcia şi să semneze cu Gaziantep. Refuzat de giuleşteni, „Şumi” se întoarce la o altă fostă echipă pe care a antrenat-o. Se duce la ultima clasată din Super Lig şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător şi antrenor al Rapidului, Marius Şumudică anunţă că nu le poartă pică alb-vişiniilor şi că speră ca Cristiano Bergodi să îşi îndeplinească obiectivele.

Ce le-a urat Marius Şumudică rapidiştilor înainte să semneze cu Gaziantep

Şumudică a făcut uitate declaraţiile „de război” de după numirea lui Bergodi şi speră ca Rapid să câştige primul titlu după o pauză de 21 de ani.

„Rapid rămâne echipa mea de suflet, rămâne echipa pe care o iubesc şi pe care o voi iubi până… să zic aşa… până voi pune mâinile pe piept. Rapid pentru mine înseamnă enorm şi mi-aş dori din suflet ca domnul Bergodi să îşi îndeplinească obiectivele.

Eu sunt ferm convins că au un cuvânt greu de spus. Am văzut atmosfera de pe Giuleşti, prima oară am mers (n.r. pe noul stadion) şi am văzut-o. Ca oricând… încep să curgă lacrimi, Rapidul e ceva aparte în inima mea.

Reclamă

Nu fac eu evaluări unde poate ajunge Rapidul, ei ştiu cel mai bine. Eu îmi doresc din suflet ca să îşi atingă obiectivele„, a declarat Marius Şumudică pe aeroport.

Din postura de jucător, Şumudică a câştigat un titlu (1999) şi două Cupe ale României (1998, 2002).

Cristiano Bergodi, reacţie clară după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0: „E un rapidist adevărat!”

Cristiano Bergodi a avut o reacţie categorică, după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0. Tehnicianul giuleştenilor a apreciat faptul că „Şumi” a revenit alături de echipă, declarând despre acesta că este un rapidist convins.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a învins-o categoric pe Dinamo, graţie duble lui Rrahmani şi a golurilor marcate de Claudiu Petrila şi Răzvan Oaidă. Giuleştenii au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga 1.

Un meci frumos, bine că am câștigat! Mă bucur pentru băieți, îi felicit pentru că au făcut un meci bun, dar dificil. Dinamo era foarte agresivă. Nu am riscat nimic, am rupt echilibrul prin acel penalty. Ne-an făcut mai ușor meciul după al doilea gol.

Am jucat bine, 4 goluri, am avut și ocazii foarte mari, e bine așa! Prin benzi am împins bine jocul, am recuperat și în zona centrală, am adus mingea în preajma careului. Când a făcut penalty Funsho s-a schimbat soarta jocului, a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. A împins jocul bine.

Mă așteptam la un meci greu cu Dinamo, e Liga 1 până la urmă. Dar echilibrul s-a rupt după penalty și primul gol al lui Rrahmani.

(N.r. despre Marius Şumudică) E un antrenor bun. E un rapidist adevărat, a fost lucrul acela cu două luni în urmă, nu am ce să spun despre asta. E un rapidist adevărat”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

După primele 8 etape, Rapid este pe podium în Liga 1. Are cu patru puncte mai puţin decât liderul FCSB, care are şi o restanţă de disputat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și