Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat că poate pleca de la Al Raed: „Am obosit! Nu vreau să mă întorc în ţară!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 15:48

Marius Şumudică a anunţat că poate pleca de la Al Raed: „Am obosit! Nu vreau să mă întorc în ţară!

Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1

Marius Șumudică / Hepta

Marius Şumudică a anunţat că poate pleca de la Al Raed, la finalul acestui sezon. Tehnicianul a declarat că în cazul în care formaţia saudită va fi preluată de un nou patron, atunci el va fi demis. De asemenea, „Şumi” a declarat că nu vrea să revină în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a încheiat sezonul cu Al Raed pe locul 10, în prima ligă din Arabia Saudită. Tehnicianul îi antrenează pe saudiţi din vară.

Marius Şumudică a anunţat că poate pleca de la Al Raed

Marius Şumudică susţine că sezonul petrecut pe banca celor de la Al Raed l-a obosit, şi astfel ia în calcul să plece de la formaţia saudită, asta şi în cazul în care un nou patron va veni la echipă.

De asemenea, tehnicianul de 52 de ani a declarat că în cazul în care va fi dat afară de la Al Raed, oficialii trupei saudite trbeuie să-i achite o sumă consistentă de bani.

„Am albit, sunt obosit, dar ce să mai faci? Asta ne este meseria, trebuie să faci sacrificii, asta e.

Reclamă

Am terminat pe locul 10, ieri am jucat fără șase titulari cu Al-Hilal și am pierdut cu 3-2. Ei au jucat cu toți străinii, noi doar cu doi. Nu am pus prea mult accent pe acest joc, chiar am vrut să văd mai mulți jucători care nu jucaseră, să îi văd la ce nivel sunt în acest moment.

Mai am un an de contract, dar într-o săptămână sau două vor fi alegeri la club. Presupun că dacă nu va rămâne același președinte nu voi mai continua, fiindcă atunci când vine un președinte nou rade tot clubul. Dacă va continua președintele, eu voi continua la Al-Raed. Dacă nu, ei trebuie să-mi plătească ce au de plătit.

Nu vreau să mă întorc în țară. Nu am nicio variantă, nu am nicio rezervă. Am terminat un an în Arabia Saudită, nu e ușor să termini un an în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Am rămas cu amintiri frumoase, l-am întâlnit pe Cristiano (n.r. Ronaldo), mi-a dat tricoul. Am avut jocuri frumoase, am întâlnit antrenori de calibru Espirito Santos, Rudi Garcia. (n.r. despre tricoul primit de la Ronaldo) O să îl înrămez, doar nu o să-l vând”, a declarat Marius Şumudică, la revenirea în ţară.

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită

S-au aflat momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită. Antrenorul lui Al-Raed a dezvăluit că suferă de insomnii, şi nu poate dormi mai mult de patru ore pe noapte. De asemenea, tehnicianul a declarat că antrenează într-un oraş în care oamenii sunt extrem de religioşi, şi au anumite reguli bine-stabilite.

„Nu e confortabil! Ei vara fug din zona aceasta, în Damac, unde antrenează Comin Contra. Aici sunt peste 50 de grade vara.

Oraşul în care sunt e foarte religios. În alte oraşe mari e mai multă deschidere, dar aici au rămas foarte religioşi. Asta e viaţa lor cotidiană, şi meciurile sunt puse în funcţie de rugăciuni. Mă retrag, îi respect, sunt nişte oameni ok, sunt religii şi religii, trebuie respectate. Şi ei mă respectă pe mine, îmi respectă religia.

(N.r. Cum îţi petreci timpul liber) Nu fac nimic, doar fotbal. Nu sunt adeptul filmelor, nu am răbdare. Mai stau cu soţia sau copii. Citesc foarte mult, mă întâlnesc cu staff-ul să discut despre pregătire. În general nu ies din hotel. Mă duc cu vreo 2-3 ore înainte de meci la stadion. După mă întorc seara la hotel.

Într-o săptămână, numai fotbal. Cred că şi d-aia am insomnii, dorm câte 3-4 ore pe noapte, nu pot să mă odihnesc. Nu pot s-o numesc depresie, nici atac de panică, n-am probleme de genul acesta, dar sunt foarte agitat. Poate şi din cauza situaţiei de la echipă, am pierdut jucători, transferuri închise, diferite probleme. M-au măcinat”, a declarat Marius Şumudică, pentru gsp.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și