Închide meniul

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep: „Au fost pe jos tot meciul!” Atac la adresa arbitrajului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 19:32

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep: „Au fost pe jos tot meciul! Atac la adresa arbitrajului

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep. Antrenorul român s-a plâns de arbitrajul partidei, dar şi de jocul modest prestat de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ankaragucu a învins-o pe Gaziantep cu 1-0. Olimpiu Moruţan a pasat decisiv la unicul gol al partidei.

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep

Marius Şumudică a analizat eşecul suferit de echipa sa, şi a ajuns la concluzia că jucătorii săi nu au dat randamentul din precedentele partide. Antrenorul român a mai declarat că adversarii şi-ar fi dorit chiar şi un rezultat de egalitate.

„Şumi” s-a plâns şi de arbitrul meciului, mărturisind că acesta l-a ignorat mereu pe portarul advers. Antrenorul român a mai declarat că echipa sa mai are mult de lucru şi trebuie să muncească mai mult pentru victorii.

„A fost un meci în care noi am jucat foarte prost și în care nu am reușit să ne creăm ocazii. În mod normal, suntem o echipă care își găsește poziții și care marchează atunci când joacă acasă. A fost un meci strâns.

Reclamă

Dacă i-am fi întrebat înaintea meciului, adversarii noștri și-ar fi dorit un rezultat de egalitate. Și-au creat ocazii. Am primit un gol în ultimele secunde ale primei reprize. Noi nu am folosit timpul în favoarea noastră, ei au făcut acest lucru.

Au fost pe jos tot meciul. Le-am urmărit jocul. Îmi doresc să fi fost mai inteligenți și să fi folosit timpul în favoarea noastră. Arbitrul l-a ignorat tot timpul pe portarul lor.

Astea nu sunt scuze, noi nu am obținut încă nimic. Mai avem mult de lucru. Am câștigat doar 15 puncte, trebuie să ne luptăm mai mult”, a declarat Marius Şumudică, conform presei din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, învins de Olimpiu Moruţan în Turcia

Marius Şumudică a fost învins de Olimpiu Moruţan într-un meci din Turcia. Internaţionalul român, revenit de la echipa naţională, a pasat decisiv în victoria lui Ankaragucu cu 1-0 de pe terenul celor de la Gaziantep.

Trupa lui Marius Şumudică avea un moral excelent înaintea partidei cu Ankaragucu. Gaziantep avea trei victorii la rând, în toate competiţiile, însă a cedat la limită în duelul de pe teren propriu.

Ankaragucu a marcat unicul gol al meciului în prelungirile primei reprize. Uludag a marcat din pasa românului Olimpiu Moruţan, cel care a ajuns astfel la două assist-uri reuşite în acest sezon.

Înaintea fluierului de start al partidei, fanii lui Gaziantep i-au pregătit o surpriză lui Marius Şumudică. În spatele băncii românului, suporterii au scris numele antrenorului român cu ajutorul mai multor baloane.

La Gaziantep, titulari au fost şi Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş. Portarul român a avut mai multe intervenţii solide şi a fost cel mai bun jucător al lui Marius Şumudică, primind nota 7,2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și