Închide meniul

Marius Şumudică, învins de Olimpiu Moruţan în Turcia! Pasă de gol pentru român în Gaziantep – Ankaragucu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 17:33

Marius Şumudică, învins de Olimpiu Moruţan în Turcia! Pasă de gol pentru român în Gaziantep – Ankaragucu

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a fost învins de Olimpiu Moruţan într-un meci din Turcia. Internaţionalul român, revenit de la echipa naţională, a pasat decisiv în victoria lui Ankaragucu cu 1-0 de pe terenul celor de la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost titular la Ankaragucu, în partida din etapa a 13-a din campionatul Turciei. Românul a fost schimbat în minutul 62, în locul său fiind trimis în teren Chatzigiovanis.

Marius Şumudică, învins de Olimpiu Moruţan în Turcia

Trupa lui Marius Şumudică avea un moral excelent înaintea partidei cu Ankaragucu. Gaziantep avea trei victorii la rând, în toate competiţiile, însă a cedat la limită în duelul de pe teren propriu.

Ankaragucu a marcat unicul gol al meciului în prelungirile primei reprize. Uludag a marcat din pasa românului Olimpiu Moruţan, cel care a ajuns astfel la două assist-uri reuşite în acest sezon.

Înaintea fluierului de start al partidei, fanii lui Gaziantep i-au pregătit o surpriză lui Marius Şumudică. În spatele băncii românului, suporterii au scris numele antrenorului român cu ajutorul mai multor baloane.

Reclamă

La Gaziantep, titulari au fost şi Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş. Portarul român a avut mai multe intervenţii solide şi a fost cel mai bun jucător al lui Marius Şumudică, primind nota 7,2.

Graţie victoriei, Ankaragucu a depăşit-o în clasament chiar pe Gaziantep. Trupa lui Olimpiu Moruţan a acumulat 16 puncte, în timp ce formaţia pregătită de Marius Şumudică a rămas cu 15 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător important al lui Marius Şumudică, dezvăluiri senzaționale

Un jucător important al lui Marius Şumudică a făcut dezvăluiri senzaționale! Tehnicianul de la Gaziantep și-a cucerit vestiarul după ultimele rezultate înregistrate, dar și datorită personalității sale.

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Gaziantep, Furkan Soyalp, a vorbit despre impactul pe care l-a avut venirea lui Marius Șumudică aspura echipei. Acesta a dezvăluit faptul că tehnicianul român știe să gestioneze foarte bine relația cu jucătorii și că toți fotbaliștii de la echipă vor să progreseze alături de el.

„Șumudică știe acest club, cunoaște Gaziantep. De asemenea, știe să-și gestioneze relația cu jucătorii. Cu alte cuvinte, își reflectă personalitatea nebună pe teren, la fel ca un membru al echipei, pentru că știm că putem progresa spre același obiectiv cu el.

Uneori, antrenamentul merge prost sau fără spirit, dar după câteva gesturi schimbă complet atmosfera. Același lucru se întâmplă și în meci.

Cred că personalitatea lui nebună este o reflectare pozitivă pe teren, din punct de vedere al motivației. Putem spune că acum avem mingea mai mult în sistem 3-5-2 și înscriem mai mult”, a spus Soyalp, potrivit gaziantep27.net.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și