Închide meniul

Marius Şumudică a dansat asemenea lui „Shakira” Borcea după al treilea succes pe banca lui Gaziantep! Imagini de senzaţie

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 8:29

Reclamă
Marius Şumudică a dansat asemenea lui „Shakira Borcea după al treilea succes pe banca lui Gaziantep! Imagini de senzaţie

Marius Şumudică a dansat asemenea lui "Shakira" Borcea după al treilea succes pe banca lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci la Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Marius Şumudică a dansat asemenea lui Cristi Borcea pe vremuri, atunci când milionarul era acţionar la Dinamo. Şumudică e pe cai mari în Turcia, acolo unde a obţinut a treia victorie cu Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şumi” pare să fi revigorat echipa pe care a preluat-o de pe ultimul loc în clasament. Gaziantep pierduse primele 4 jocuri atunci când a început să fie antrenată de Marius Şumudică.

Marius Şumudică a dansat asemenea lui „Shakira” Borcea după al treilea succes pe banca lui Gaziantep!

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Gaziantep Online (@gazianteponline)


Acum, Gaziantep se află pe locul 15 în clasament, în afara zonei retrogradării, cu 9 puncte din 9 etape.

În ultimul meci, Gaziantep a învins-o la limită, cu 1-0, pe Antalyaspor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Nicolas N’Koulou în minutul 71.

Reclamă

Şumudică a fost în centrul atenţiei şi în timpul meciului. A făcut un sprint de zile mari în timp ce se afla pe bancă, antrenându-şi echipa.

Marius Şumudică, bun de plată dacă retrogradează cu Gaziantep! Ce clauză are în contract şi cum l-a schimbat Mircea Lucescu

Marius Şumudică a dezvăluit că este bun de plată dacă retrogradează cu Gaziantep. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a acceptat o clauză specială în contract, convins că va ajuta echipa să rămână în prima ligă din Turcia.

„Şumi” a refuzat să o preia pe FCU Craiova, dar a respins şi oferte din Arabia Saudită. Nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost ofertat să se întoarcă la echipa pe care a mai pregătit-o şi între 2019 şi 2021. Chiar dacă Gaziantep era pe ultimul loc, fără niciun punct în primele 4 etape, a semnat contractul propus de başkan.

Reclamă 4 / 0/3

Şumudică i-a transferat pe Denis Drăguş, Florin Niţă şi Junior Morais. A obţinut două victorii şi Gaziantep este despărţită doar prin golaveraj de Fatih Karagumruk, prima echipă aflată deasupra „liniei roşii”.

Mie nu îmi place să preiau o echipă în timpul sezonului. Am primit mai multe oferte, dar am ales să refuz. Când am primit oferta de aici, am acceptat-o fără să stau pe gânduri. Gaziantep e ca şi copilul meu. Dacă Şumudică vine la o echipă, obiectivul lui nu este doar să rămână în prima ligă.

Am primit oferte din Arabia Saudită şi România, dar am decis să nu le accept. Eu când am plecat aici am lăsat echipa în cărţi pentru a participa în cupele europene. Eram pe locul trei în ligă. Nu am plecat pentru bani, salariul era de o ligă inferioară.

„Nu am stabilit niciodată o legătură asemeni celei de aici”

În cariera mea de antrenor, de 20 de ani, nu am stabilit niciodată o legătură asemeni celei de aici. Când a avut loc cutremurul, am fost foarte trist, am simțit o tristețe profundă. Sunt foarte bucuros că m-am întors aici. Toată lumea este foarte bucuroasă că m-am întors aici. Fanii sunt și ei foarte fericiți. Vrem să-i facem pe toți fericiți. Scopul meu este să-i fac pe toți aici fericiți.

Revenind la problema cutremurului, mama mea nu a vrut să vin aici, dar mi-am dorit foarte mult. Cred că această echipă va rămâne în prima ligă. Am adăugat asta la contractul meu. Dacă retrogradăm, voi plăti o sumă de bani. Dacă voi rămâne aici sezonul viitor, obiectivul este să fim între primii opt. Așa cum câștigăm bani când avem succes, trebuie să știm cum să facem ceea ce este necesar atunci când eșuăm”, a declarat Marius Şumudică pentru beinsport.com.tr.

Marius Şumudică i-a surprins pe turci în noul său mandat. Nu a mai avut reacţiile nervoase pe care le avea în trecut. Antrenorul român a explicat cum l-a ajutat Mircea Lucescu să se schimbe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și