Închide meniul

Marius Şumudică, bun de plată dacă retrogradează cu Gaziantep! Ce clauză are în contract şi cum l-a schimbat Mircea Lucescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2023, 18:41

Reclamă
Marius Şumudică, bun de plată dacă retrogradează cu Gaziantep! Ce clauză are în contract şi cum l-a schimbat Mircea Lucescu

Marius Şumudică, bun de plată dacă retrogradează cu Gaziantep!

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimediaimages

Marius Şumudică a dezvăluit că este bun de plată dacă retrogradează cu Gaziantep. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a acceptat o clauză specială în contract, convins că va ajuta echipa să rămână în prima ligă din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şumi” a refuzat să o preia pe FCU Craiova, dar şi oferte din Arabia Saudită. Nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost ofertat să se întoarcă la echipa pe care a mai pregătit-o şi între 2019 şi 2021. Chiar dacă Gaziantep era pe ultimul loc, fără niciun punct în primele 4 etape, a semnat contractul propus de başkan.

Marius Şumudică, bun de plată dacă retrogradează cu Gaziantep

Şumudică i-a transferat pe Denis Drăguş, Florin Niţă şi Junior Morais. A obţinut două victorii şi Gaziantep este despărţită doar prin golaveraj de Fatih Karagumruk, prima echipă aflată deasupra „liniei roşii”.

Mie nu îmi place să preiau o echipă în timpul sezonului. Am primit mai multe oferte, dar am ales să refuz. Când am primit oferta de aici, am acceptat-o fără să stau pe gânduri. Gaziantep e ca şi copilul meu. Dacă Şumudică vine la o echipă, obiectivul lui nu este doar să rămână în prima ligă.

Am primit oferte din Arabia Saudită şi România, dar am decis să nu le accept. Eu când am plecat aici am lăsat echipa în cărţi pentru a participa în cupele europene. Eram pe locul trei în ligă. Nu am plecat pentru bani, salariul era de o ligă inferioară.

Reclamă

În cariera mea de antrenor, de 20 de ani, nu am stabilit niciodată o legătură asemeni celei de aici. Când a avut loc cutremurul, am fost foarte trist, am simțit o tristețe profundă. Sunt foarte bucuros că m-am întors aici. Toată lumea este foarte bucuroasă că m-am întors aici. Fanii sunt și ei foarte fericiți. Vrem să-i facem pe toți fericiți. Scopul meu este să-i fac pe toți aici fericiți.

Revenind la problema cutremurului, mama mea nu a vrut să vin aici, dar mi-am dorit foarte mult. Cred că această echipă va rămâne în prima ligă. Am adăugat asta la contractul meu. Dacă retrogradăm, voi plăti o sumă de bani. Dacă voi rămâne aici sezonul viitor, obiectivul este să fim între primii opt. Așa cum câștigăm bani când avem succes, trebuie să știm cum să facem ceea ce este necesar atunci când eșuăm„, a declarat Marius Şumudică pentru beinsport.com.tr.

Marius Şumudică i-a surprins pe turci în noul său mandat. Nu a mai avut reacţiile nervoase pe care le avea în trecut. Antrenorul român a explicat cum l-a ajutat Mircea Lucescu să se schimbe.

Reclamă 4 / 0/3

Să vă spun cum s-a schimbat atât de mult Şumudică. Mircea Lucescu, pe care îl cunoaşteţi foarte bine, este ca şi tatăl meu și îl respect foarte mult. În primul an în care am venit aici, el mi-a spus: ‘Şumi, de ce dansezi tot timpul? Pentru a lucra la echipe mari, trebuie să fii mai serios pe teren’. Să vă mai spun ceva… președintele uneia dintre marile echipe i-a spus lui Lucescu: ‘L-aş numi azi pe Şumudică, dar el se ceartă tot timpul’. Așa că m-am gândit și m-am schimbat. Desigur, lupt atunci când este necesar, dar fac asta pentru succesul echipei mele„, a mai spus Şumudică.

Marius Şumudică e ridicat în slăvi în Turcia după ce a „resuscitat-o” pe Gaziantep

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci după ce Gaziantep a reuşit două victorii consecutive. Şumudică este considerat „principalul vinovat” pentru revenirea echipei.

Gaziantep FK l-a numit în fruntea echipei pe Marius Șumudică. După aducerea antrenorului cu experiență, echipa a pierdut cu 2-0 în deplasare la Kayserispor, iar apoi a învins-o pe Istanbulspor (2-0) și a obținut prima victorie în campionat, după o serie de înfrângeri.

Ulterior, Gaziantep, aflată în ascensiune sub conducerea antrenorului român, a obținut a doua victorie la rând, după 2-1 în deplasare cu Samsunspor.

Gaziantep, care și-a revenit sub conducerea românului Marius Șumudică, a reînviat din propria cenușă și a devenit una dintre echipele intrigante ale campionatului. Gaziantep va juca împotriva celor de la Başakşehir, în deplasare, în etapa a 8-a, iar apoi se va confrunta cu Antalyaspor, acasă, în runda a 9-a”, au scris turcii de la ehaber27.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și