Închide meniul

Marius Şumudică a dat ultimele detalii despre transferul lui Denis Alibec în Qatar: „A făcut vizita medicală”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 22:52

Reclamă
Marius Şumudică a dat ultimele detalii despre transferul lui Denis Alibec în Qatar: „A făcut vizita medicală

Marius Şumudică a dat ultimele detalii despre transferul lui Denis Alibec în Qatar

Marius Şumudică şi Denis Alibec, după ce au luat titlul cu Astra / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Şumudică a dat ultimele detalii despre transferul lui Denis Alibec în Qatar. Atacantul naţionalei va semna în curând contractul, a anunţat fostul lui antrenor de la Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a dezvăluit că a vorbit cu Denis Alibec şi că acesta i-a transmis că a făcut vizita medicală la Muaither SC.

Marius Şumudică a dat ultimele detalii despre transferul lui Denis Alibec în Qatar

Dimineață a făcut vizita medicală. Acum, mai erau câteva clauze de pus la contract, dar, în principiu, în seara asta se semnează actele. Mâine încep campionatul, nu va evolua, nici nu va fi în lot. Totul e în regulă, l-a dus managerul care m-a dus și pe mine, Cătălin Liță. Am vorbit cu el si mi-a spus că erau la club, să semneze actele. Testul medical a fost ok, trebuia schimbat ceva în contract, mici detalii.

Denis avea o clauză clară că dacă va avea o ofertă bună în perioada de transferuri Hagi îl va lăsa să plece şi Gică s-a ţinut de cuvânt”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Denis Alibec a plecat să semneze în Qatar: „Mi-e greu să mă despart de Farul, dar trebuie să iei şi astfel de decizii”

Denis Alibec a plecat să semneze în Qatar. Atacantul naţionalei a precizat că transferul nu s-a făcut însă. Denis Alibec a primit o ofertă de la nou-promovata Muaither SC, dar va merge în Qatar să negocieze condiţiile transferului.

Reclamă

Gică Hagi i-a promis lui Denis Alibec că va putea pleca liber de contract dacă va primi o ofertă din străinătate. Rămâne acum ca atacantul să negocieze alături de impresar salariul şi durata contractului. Alibec ar fi cerut un salariu de aproximativ 1 milion de euro pe sezon.

Încă nu este sigur nimic. Merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile şi voi lua o decizie.

Acum 3 zile (n.r.: a primit oferta). Mi-e foarte greu să mă despart de Farul, echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să iei şi astfel de decizii. Când te laşi de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat.

Reclamă 4 / 0/3

„Gică Hagi m-a felicitat”

Gică Hagi m-a felicitat şi mi-a spus să fie bine.

V-am spus, încă nu e sigur. Voi merge să văd ce e acolo. Am luat decizia aceasta şi sper să fie bine.

Am fost ieri la antrenament şi le-am urat succes, dar le-am spus că nu e gata şi că e posibil să ne vedem în 3 zile. Budi m-a felicitat.

Cu siguranţă sunt mai matur, depinde de mine. Am înţeles că e mai liber (n.r.: la Doha, în Qatar), nu e ca în Arabia. 

Farul are puterea de a aduce jucători de la Academie şi să-i facă foarte-foarte buni. Eu zic că suntem 100% în playoff. Cred că se va bate la titlu.

Normal că mă gândesc la naţională, vom vedea ce va fi. Nu am vorbit cu selecţionerul fiindcă nu e nimic sigur şi vom vedea ce va fi”, a declarat Denis Alibec pe aeroport, înainte de a se îmbarca în avionul cu destinaţia Doha.

Marius Şumudică preciza că Denis Alibec a avut o ofertă şi mai bună din Iran, dar a refuzat să meargă acolo. ”Știam de două-trei zile de ofertă, o am în telefon. Știam de oferta lui Denis. A avut o ofertă din Iran mai bună, dar nu s-a dus. Se duce în Qatar, la o echipă nou-promovată, dar Doha e Doha, simți că trăiești o viață foarte frumoasă. Salariul e foarte bun”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și