Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep: „Nu am baghetă magică!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2023, 22:35

Reclamă
Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep: „Nu am baghetă magică!

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui interviu / AS.ro

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep. Antrenorul român a tras un semnal de alarmă legat de evoluţia echipei sale şi a spus că meciul următor trebuie să fie câştigat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a făcut un apel şi la jucători, cărora le-a transmis că „trebuie să se trezească”.

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep

”Am jucat foarte bine în prima repriză. Am ajuns de multe ori în poziții de a marca, am fi putut să o facem, dar nu am reușit. A fost imposibil să marcăm. Am avut mai multe cornere, mai multe lovituri libere și mai multe șuturi, dar nu am înscris. Trebuia să ne arătăm calitatea. 

Trebuie să ne îmbunătățim jocul, i-am antrenat doar cinci zile și am făcut deja patru transferuri. Nu va fi ușor. 

A fost o presiune foarte mare pe Kayseri și nu au putut să iasă jumătatea lor în primele 20 de minute. Când începi meciul cu penalty devine foarte dificil. Toată lumea trebuie să se trezească! Cine vrea să își dea sufletul pe teren trebuie să facă sacrificii. Trebuie să luăm trei puncte în meciul viitor. We have one handicap. I don’t have baghet, magic baghet, to transform the team”, a declarat Marius Șumudică.

Reclamă

„Trebuie să ne trezim. Cine vrea să intre în teren trebuie să facă sacrificii. Nu avem timp, trebuie să luăm 3 puncte în meciul următor. Cei care nu sunt pregătiți o să rămână afară”.

Față de precedentele aventuri în Turcia, Șumudică a ales să vorbească în engleză la conferință, nu în portugheză. Antrenorul s-a ajutat însă și de limba română în unele momente, ca „We have one handicap” (n.r. – «Avem un handicap») sau „I don’t have baghet, magic baghet, to transform the team”

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a debutat cu o înfrângere pe banca lui Gaziantep. „Șumi”; învins de o fostă echipă

Antrenorul român a debutat cu stângul pe banca lui Gaziantep. Echipa care se află pe ultimul loc în campionatul din Turcia a fost învinsă de Kayserispor cu scorul de 2-0, în cadrul etapei a 5-a a noului sezon din campionatul intern.

După acest meci, în care Șumudică i-a titularizat pe Florin Niță, Junior Morais, Alexandru Maxim și Denis Drăguș, unul dintre fotbaliștii români componenți ai formației a fost făcut praf de către jurnaliștii turci.

Este vorba despre Alexandru Maxim, care a avut o prestație modestă și a ratat mai multe ocazii, în Kayserispor – Gaziantep 2-0. „Alexandru Maxim a fost jalnic! Parcursul prost al lui Gaziantep pare că nu poate fi oprit.

Evoluția lui Maxim în meci a fost ca un șoc pentru Gaziantep, care a pierdut cu 2-0 în fața Kayserispor. Fotbalistul român, care a ratat două ocazii clare în suprafața de pedeapsă a celor de la Kayserispor, a contribuit semnificativ la înfrângerea echipei sale”, au notat jurnaliștii publicației telegraf.net.

Echipa care a învins-o pe Gaziantep a fost antrenată în trecut de Marius Șumudică. Acesta s-a aflat pe banca lui Kayserispor în perioada iulie 2017 – martie 2018.

În urma acestui rezultat, echipa lui Marius Șumudică se află pe ultima poziție a clasamentului din Turcia, cu 5 înfrângeri din tot atâtea posibile, de la începutul noului sezon competițional. De partea cealaltă, Kayserispor este pe locul al al 4-lea, cu 9 puncte după tot atâtea meciuri jucate. Odată cu această victorie, fosta echipă a lui Șumudică a ajuns la 2 victorii de la începutul sezonului. A fost 2-1 cu Samunspor, iar acum, 2-0 cu Gaziantep.

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais: „Nu poate exista o explicaţie logică”

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais. Suporterii formaţiei turce au criticat transferul fostului fundaş al Rapidului.

Reclamă

Şumudică i-a luat cu el în Turcia pe Junior Morais, cu care a colaborat la Astra şi Gaziantep, şi Florin Niţă.

”Junior Morais are 37 de ani. Portarul Niță are 36 de ani. Să fim serioși, pentru un portar, vârsta nu este atât de importantă, dar pentru transferul lui Morais nu poate exista o explicație logică”, au scris fanii lui Gaziantep pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și