Închide meniul

Marius Șumudică a debutat cu o înfrângere pe banca lui Gaziantep. Alexandru Maxim, desființat de turci

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 20:13

Reclamă
Marius Șumudică a debutat cu o înfrângere pe banca lui Gaziantep. Alexandru Maxim, desființat de turci

Preşedintele lui Gaziantep, susţinere maximă pentru Marius Şumudică

Marius Șumudică, după un meci / Profimediaimages

Marius Șumudică a debutat cu o înfrângere pe banca lui Gaziantep. Echipa tehnicianului român nu a reușit să se impună în ultimul meci jucat în campionatul din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” a revenit pe banca turcilor de la Gaziantep în această vară, după ce a fost liber de contract. Acesta s-a despărțit, înainte de perioada de mercato, de saudiții de la Al-Raed, echipă pe care a pregătit-o în sezonul trecut.

Marius Șumudică a debutat cu o înfrângere pe banca lui Gaziantep. „Șumi”; învins de o fostă echipă

Antrenorul român a debutat cu stângul pe banca lui Gaziantep. Echipa care se află pe ultimul loc în campionatul din Turcia a fost învinsă de Kayserispor cu scorul de 2-0, în cadrul etapei a 5-a a noului sezon din campionatul intern.

După acest meci, în care Șumudică i-a titularizat pe Florin Niță, Junior Morais, Alexandru Maxim și Denis Drăguș, unul dintre fotbaliștii români componenți ai formației a fost făcut praf de către jurnaliștii turci.

Este vorba despre Alexandru Maxim, care a avut o prestație modestă și a ratat mai multe ocazii, în Kayserispor – Gaziantep 2-0.

Reclamă

„Alexandru Maxim a fost jalnic! Parcursul prost al lui Gaziantep pare că nu poate fi oprit.

Evoluția lui Maxim în meci a fost ca un șoc pentru Gaziantep, care a pierdut cu 2-0 în fața Kayserispor. Fotbalistul român, care a ratat două ocazii clare în suprafața de pedeapsă a celor de la Kayserispor, a contribuit semnificativ la înfrângerea echipei sale”, au notat jurnaliștii publicației telegraf.net.

Echipa care a învins-o pe Gaziantep a fost antrenată în trecut de Marius Șumudică. Acesta s-a aflat pe banca lui Kayserispor în perioada iulie 2017 – martie 2018.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, echipa lui Marius Șumudică se află pe ultima poziție a clasamentului din Turcia, cu 5 înfrângeri din tot atâtea posibile, de la începutul noului sezon competițional. De partea cealaltă, Kayserispor este pe locul al al 4-lea, cu 9 puncte după tot atâtea meciuri jucate. Odată cu această victorie, fosta echipă a lui Șumudică a ajuns la 2 victorii de la începutul sezonului. A fost 2-1 cu Samunspor, iar acum, 2-0 cu Gaziantep.

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais: „Nu poate exista o explicaţie logică”

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais. Suporterii formaţiei turce au criticat transferul fostului fundaş al Rapidului.

Şumudică i-a luat cu el în Turcia pe Junior Morais, cu care a colaborat la Astra şi Gaziantep, şi Florin Niţă.

”Junior Morais are 37 de ani. Portarul Niță are 36 de ani. Să fim serioși, pentru un portar, vârsta nu este atât de importantă, dar pentru transferul lui Morais nu poate exista o explicație logică”, au scris fanii lui Gaziantep pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și