Închide meniul

Marius Șumudică a numit fotbalistul român al anului. Mesajul direct: „Este cel mai în vogă”

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 15:32

Reclamă
Marius Șumudică a numit fotbalistul român al anului. Mesajul direct: Este cel mai în vogă”

Marius Șumudică a numit fotbalistul român al anului

Marius Șumudică / Hepta

Marius Șumudică a numit fotbalistul român al anului. Tehnicianul celor de la Gaziantep a vorbit despre unul dintre jucătorii momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Radu Drăgușin, care a impresionat pe toată lumea grație evoluțiilor sale de la Genoa, dar și de la echipa națională a României. Fundașul din Serie A a pus și el umărul la calificarea primei reprezentative la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Marius Șumudică a numit fotbalistul român al anului. Ce a spus despre Radu Drăgușin

„Șumi” este de părere că Radu Drăgușin este fotbalistul român al momentului. Totodată, acesta a menționat faptul că fundașul legitimat în prezent la Genoa ar putea juca fără probleme la marile echipe din Turcia, care joacă an de an la cel mai înalt nivel de pe plan european.

„Jucătorul român? Părerea mea că Drăgușin. Am și spus că Drăgușin ar fi singurul care ar putea juca pentru Galatasaray și Fenerbahce, echipele mari din Turcia.

Sunt jucători buni, dar cred că el este cel mai în vogă, se vorbește foarte mult de el. A crescut într-un timp foarte scurt”, a spus Șumudică.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, Radu Drăgușin este și cel mai scump jucător român. Fundașul de 21 de ani este cotat la suma de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Radu Drăguşin a spus cu cine va petrece Crăciunul şi Revelionul şi care e cea mai mare dorinţă a lui!

Radu Drăgusin n-are vacanţă în Italia, dar are parte de un Crăciun fericit. Genoa a câştigat după o lună şi jumătate. Drăguşin face sărbătorile la Genova, alături de iubita Ioana.

Drăguşin a fost titular în victoria lui Genoa, 2-1 la Sassoulo. El va avea antrenament şi în ziua de Crăciun, pe care o petrece alături de Ioana, iubita lui.

Reclamă

„Da, aici le voi petrece (n.r.: sărbătorile), alături de iubita mea, care o să fie cu mine. Facem mâncăruri tradiţionale româneşti, cum ar fi cozonac sau sarmale”, a declarat Radu Drăguşin pentru AntenaSport.

Drăguşin are dezlegare de la antrenor la un pahar de vin, de Crăciun.

„Eu nu prea beau, dar cozonacul îmi place foarte mult, mai ales cel făcut de iubita mea”, ne-a dezvăluit Radu Drăguşin.

„(n.r.: care e dorinţa ta cea mai mare pe care i-ai trimis-o lui Moş Crăciun?) Păi, în primul rând să fiu sănătos, să mă duc cât mai departe în cariera mea”, ne-a mai spus jucătorul care este legitimat la Genoa.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și