Închide meniul

Marius Şumudică a pierdut de ziua lui. Cei 4 români de la Gaziantep nu l-au putut ajuta să plece neînvins din Antalya

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 21:19

Reclamă
Marius Şumudică a pierdut de ziua lui. Cei 4 români de la Gaziantep nu l-au putut ajuta să plece neînvins din Antalya

Marius Şumudică a pierdut de ziua lui. Cei 4 români de la Gaziantep nu l-au putut ajuta să plece neînvins din Antalya

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a pierdut de ziua lui. Antalyaspor – Gaziantep s-a încheiat 1-0. În urma acestui rezultat, Gaziantep ocupă locul 18 în prima ligă turcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a împlinit astăzi 53 de ani. „Şumi” a început cu Niţă, Maxim şi Drăguş titulari, iar pe Deian Sorescu l-a introdus pe teren în minutul 64.

Marius Şumudică a pierdut de ziua lui. Cei 4 români de la Gaziantep nu l-au putut ajuta să plece neînvins din Antalya

Niţă, Maxim şi Drăguş au fost integralişti. Românii nu au reuşit să îl ajute pe Şumudică să plece neînvins din Antalya.

Sam Larrson a a deschis scorul în minutul 40, acesta fiind singurul gol al meciului.

Marius Şumudică a avut, recent, o întâlnire cu conducerea clubului. Presa din Turcia chiar scria că Şumudică ar fi fost demis, dar el a negat aceste informaţii, explicând ce s-a întâmplat la discuţia respectivă.

Reclamă

”Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare. Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, declara Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep! Anunțul turcilor despre antrenorul român

Turcii au dezvăluit suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep. Antrenorul român le-a dat asigurări oficialilor echipei că nu-i va duce în eșalonul inferior, fiind dispus să le ofere nu mai puțin de 100.000 de euro, dacă se întâmplă contrariul și Gaziantep retrogradează.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a fost la un pas de demitere de la Gaziantep, după ce echipa a ajuns pe locurile retrogradabile din Turcia. Oficialii echipei au decis să-i mai dea o șansă acestuia, după o ședință de trei ore cu „Șumi”.

Conform presei din Turcia, Marius Șumudică a garantat cu suma de 100.000 de euro că o va salva de la retrogradare pe Gaziantep. Antrenorul român i-a convins astfel pe oficialii turci să-i mai dea o șansă și astfel și-a continuat mandatul pe banca echipei, mandat pe care l-a început la startul acestui sezon.

Consiliul de administrație al lui Gaziantep s-a reunit, imediat după ultimul meci al echipei, înfrângerea cu Gaziantep. Deși au membrii au votat în favoarea demiterii lui Marius Șumudică, scorul fiind de 7-6, antrenorul român a mai primit o șansă după discuția pe care a purtat-o cu bașkanul echipei.

„Șumudică le-a spus oficialilor că în cazul în care va pleca, echipa cu siguranță va retrograda. După a spus managerilor: „Pariez că echipa asta rămâne în prima ligă. Dacă va retrograda, voi da 100.000 de euro din propriul meu buzunar”. Astfel, oficialii echipei au votat pentru Șumudică, după ce erau deciși să plece inițial”, au transmis turcii de la olaymedya.com.

Gaziantep are 28 de puncte. Lupta pentru evitarea retrogradării este una foarte strânsă, echipa aflată pe 16, prima poziţie care nu retrogradează, având doar un punct peste Gaziantep.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și