Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu! Criză de nervi în meciul în care au marcat Maxim şi Drăguş pentru Gaziantep

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 21:11

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu! Criză de nervi în meciul în care au marcat Maxim şi Drăguş pentru Gaziantep

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu

Criză de nervi a lui Marius Şumudică, după ce a fost eliminat / Colaj Twitter

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu în meciul Gaziantep – Rizespor, scor 2-0, din etapa a 11-a a campionatului Turciei. Antrenorul român a fost eliminat în minutul 57 şi a făcut o criză de nervi pe marginea terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ameninţat cu demiterea dacă nu câştigă, Şumudică a avut rapid motive de bucurie. Alexandru Maxim a deschis scorul în minutul 20. Imediat după pauză a marcat şi celălalt român din atacul lui Gaziantep, Denis Drăguş.

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu în Gaziantep – Rizespor

La scurt timp după ce Drăguş şi-a trecut numele pe tabelă, Şumudică a văzut cartonaşul roşu de la arbitru. Nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat la o fază, „Şumi” a intrat cu un pas pe teren şi a făcut un gest nervos cu pumnul în aer.

„Centralul” Ali Şansalan l-a văzut şi, imediat după încheierea fazei, l-a eliminat pe Şumudică. Uluit de ceea ce s-a întâmplat, românul a fost convins cu greu să părăsească spaţiul din faţa băncii de rezerve şi să se ducă în tribună.

Şumudică a fost ţinut de mai mulţi oameni din staff, dar şi de un jucător al lui Gaziantep. Nu a plecat până când nu a făcut un gest furios spre arbitrul partidei.

Reclamă

Tehnicianul gazdelor a văzut din tribună finalul meciului. Aflată pe locul 18 înainte de startul partidei, Gaziantep a urcat până pe locul 13 în Super Ligă, după ce a obţinut cea de-a patra victorie stagională.

VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE ALE MECIULUI

Reclamă 4 / 0/3

Alex Maxim a marcat, după un penalty incredibil primit de Gaziantep

Gaziantep a primit vizita lui Rizespor, în etapa a 11-a din Super Liga. Arbitrul a acordat penalty, în minutul 20, după o fază uluitoare. Portarul oaspeţilor, Akkan, a repus mingea în joc, dar Topcu nu a realizat şi a făcut henţ în încercarea de a repune balonul pe linia careului mic. „Centralul” a observat gafa fundaşului central şi a arătat punctul cu var.

Alexandru Maxim a fost cel care şi-a asumat răspunderea de a executa penalty-ul. A şutat în forţă, iar Akkan nu a putut interveni. Pentru internaţionalul român a fost primul său gol stagional.

Marius Şumudică s-a bucurat la maximum după golul lui Maxim. S-a descătuşat în faţa tribunei, spre delicul fanilor lui Gaziantep. Şi Florin Niţă s-a remarcat în startul partidei. Portarul român a avut o paradă de senzaţie. Reflexul său din minutul 9 a fost unul salvator.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și