Închide meniul

Marius Şumudică, acord total cu noul club. Anunţul făcut în Turcia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 13:29

Marius Şumudică, acord total cu noul club. Anunţul făcut în Turcia

Hepta

Echipa s-a despărţit de Irfan Buz, după ce Malatyaspor a obţinut doar 6 puncte în ultimele 8 etape. Turcii susţin că başkanii s-au întâlnit deja cu Şumudică, ajungând la un acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, acord total cu Malatyaspor

Cele două părţi s-au întâlnit în seara de miercuri, iar presa din Turcia susţine că Şumudică va semna contractul, joi, dacă nimic nu intervine.

Pentru Marius Şumudică, aceasta ar fi a patra echipă pe care o antrenează în Turcia, după Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor.

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general. Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

Reclamă

Marius Şumudică ar fi antrenat gratis Rapid

Marius Şumudică a recunoscut că, dacă Mihai Iosif nu ar fi fost antrenorul Rapidului, ar fi condus şi gratis echipa lui de suflet din Giuleşti. Şumi a dezvăluit de ce nu mai marge la meciurile fostului său club.

„M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă. Rapidul l-aș ajuta voluntar, dar acolo este Miță Iosif, a făcut o treabă foarte bună, dar eram acasă și m-aș fi dus fără niciun ban. Îl respect foarte mult pe băiatul ăsta și sper să facă o treabă bună în continuare, chiar dacă în ultima perioadă rezultatele echipei au luat-o la vale.

Nu se pune problema să merg la Rapid, i-am promis lui Miță Iosif că nu voi merge la meciuri ca să nu simtă presiunea. Eram acasă și mă uitam la meci și tot stadionul striga ‘Șumudică, Marius Șumudică’, care eu practic nu eram acolo, vă dați seama ce înseamna să fiu acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Mă voi duce doar când se va inaugura Giuleștiul, pentru că Rapid este echipa pe care o iubesc și este în inima mea. Era singura echipă care mă atrăgea și aș fi dat ultima picătură din cunoștiințele mele ca să fac rezultate. Rapidul înseamnă tot în viața mea profesională. M-am mai întâlnit și am mai avut discuții cu Miță Iosif, am încercat să îi dau și niște sfaturi”, a spus Marius Șumudică, la Sport Total FM.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și