Închide meniul

Marius Şumudică şochează: „M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă”. De ce nu mai merge la meciurile giuleştenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 8:52

Marius Şumudică şochează: „M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă. De ce nu mai merge la meciurile giuleştenilor

Marius Șumudică a intrat în conflict cu conducerea Rapidului

Hepta

„M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă. Rapidul l-aș ajuta voluntar, dar acolo este Miță Iosif, a făcut o treabă foarte bună, dar eram acasă și m-aș fi dus fără niciun ban. Îl respect foarte mult pe băiatul ăsta și sper să facă o treabă bună în continuare, chiar dacă în ultima perioadă rezultatele echipei au luat-o la vale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: „Nu se pune problema să merg la Rapid”

Nu se pune problema să merg la Rapid, i-am promis lui Miță Iosif că nu voi merge la meciuri ca să nu simtă presiunea. Eram acasă și mă uitam la meci și tot stadionul striga ‘Șumudică, Marius Șumudică’, care eu practic nu eram acolo, vă dați seama ce înseamna să fiu acolo.

Mă voi duce doar când se va inaugura Giuleștiul, pentru că Rapid este echipa pe care o iubesc și este în inima mea. Era singura echipă care mă atrăgea și aș fi dat ultima picătură din cunoștiințele mele ca să fac rezultate. Rapidul înseamnă tot în viața mea profesională. M-am mai întâlnit și am mai avut discuții cu Miță Iosif, am încercat să îi dau și niște sfaturi”, a spus Marius Șumudică, la Sport Total FM.

Marius Șumudică s-a speriat de echipa lui Adrian Mititelu

FC U Craiova 1948 a vrut să-l aducă pe Marius Șumudică în locul lui Adrian Mutu, dar antrenorul a refuzat în ultimul moment echipa lui Adrian Mititelu.

Marius Șumudică a explicat că nu s-a simțit capabil să preia o nouă echipă, după experiența trăită la CFR Cluj. Deși nu s-a pus problema banilor în negocierile cu Adrian Mititelu, și forma slabă a lui FC U Craiova l-a descurajat pe „Șumi”.

Reclamă

„Am refuzat astăzi oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1. Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul.

Din punct de vedere mental nu sunt foarte conectat, după ce mi s-a întâmplat la CFR Cluj, și simțeam că nu e momentul bun să preiau o altă echipă. FC U Craiova este în derivă acum, dacă vor mai pierde câteva meciuri va fi foarte dificil. M-am gândit foarte bine înainte să dau răspunsul.

Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, dat afară de la CFR, chiar dacă era pe primul loc în Liga 1

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general. Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

Recomandări
  • Marius Şumudică s-a despărţit de CFR Cluj
  • Şumudică a fost dorit şi de FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și