Închide meniul

Marius Şumudică, anunţ la plecarea în Turcia: „Voi face patru transferuri!”. Ce a spus despre Silviu Lung Jr

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 8:41

Reclamă
Marius Şumudică, anunţ la plecarea în Turcia: „Voi face patru transferuri!. Ce a spus despre Silviu Lung Jr

Marius Şumudică a pronunţat numele singurului jucător român pe care îl mai doreşte la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui interviu oferit pe aeroport / AS.ro

Marius Şumudică şi-a găsit echipă şi a făcut un anunţ, la plecarea în Turcia. Antrenorul în vârstă de 52 de ani va semna cu Gaziantep, gruparea pe care a mai pregătit-o în perioada 2019-2021. „Şumi” e gata să mute şi pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a dezvăluit, chiar pe aeroport, că va aduce patru jucători la noua sa echipă. Jurnaliştii turci au scris că unul dintre aceştia este chiar Silviu Lung Jr. (34 de ani), care este în prezent la Poli Iaşi.

Marius Şumudică, anunţ la plecarea în Turcia

Marius Şumudică a negat că portarul cu care a mai lucrat la Astra, Kayserispor şi Al-Raed este pe lista lui. Totuşi, e gata să îşi facă „colonie de români” şi vrea patru transferuri la Gaziantep.

Mă întorc acasă, mă întorc la Gaziantep. Este oraşul unde am făcut performanţă în Turcia. Toată lumea m-a dorit, mi-au acceptat toate condiţiile, inclusiv tot staff-ul, absolut tot. Mă duc să muncesc, iau echipa într-un moment delicat, 0 puncte, sunt pe ultimul loc. Şi va trebui să reuşim să ieşim de acolo şi să îi scap de la retrogradare, ăsta e obiectivul.

(Reporter: Veţi lucra din nou cu Alex Maxim) Da, voi lucra cu Maxim şi sper să mai lucrez şi cu alţi jucători. Da, români! (Reporter: Aveţi pe cineva în cap?) Da, nişte gel.

Reclamă

Acum eu găsesc o echipă… nu ştiu ce pregătire au făcut. Iau echipa din mers. De 2 zile mă uit, am văzut ultimele meciuri. Dar nu îi cunosc personal, nu le ştiu caracterul. Am noroc că acum 2 săptămâni nu jucăm, mai sunt 10 zile. Şi va trebui să îi cunosc foarte bine şi să aleg sistemul de joc, strategia, să vedem ce putem să facem ca să adunăm puncte.

Turcia şi-a revenit, bagă bani şi se fac transferuri bune. Jucători cu calitate, au voie 14 străini la fiecare echipă. Eşti obligat doar să joci cu 3 turci în fiecare echipă. Mă duc unde sunt dorit, unde lumea mă place.

Silviu Lung a semnat la Iaşi, ce să se concretizeze? Nu, sunt prostii care se scriu în presă. O să vedeţi în 2-3 zile jucătorii care vor veni la Gaziantep. Voi face 4 transferuri, sper să reuşesc să le concretizez cât mai repede„, a declarat Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

În cursul zilei de miercuri, Gaziantep FK a anunţat că este foarte aproape să semneze cu Marius Şumudică. Antrenorul român este aşteptat în cursul zilei de joi, alături de staff-ul său tehnic, pentru ultimele detalii ale înţelegerii.

Clubul de Fotbal Gaziantep a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi staff-ul său tehnic vor veni la Gaziantep joi, 7 septembrie, şi vor avea ultimele întâlniri cu consiliul de administraţie al clubului”, a fost anunţul celor de la Gaziantep, pe pagina de Twitter.

Marius Şumudică este liber de contract de două luni, după ce s-a despărţit de Al-Raed, formaţie din Arabia Saudită.

În cariera sa, Marius Șumudică le-a antrenat pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid București, AO Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor, Al-Shabab și Al-Raed.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și