Închide meniul
NEWS ALERT

Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali: „Am ieşit din biserică şi i-am spus: ‘Am fost un prost!’. Am greşit că nu m-am dus la FCSB!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 19:59

Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali: „Am ieşit din biserică şi i-am spus: Am fost un prost!. Am greşit că nu m-am dus la FCSB!

Marius Șumudică s-a aflat ”în cărți” pentru preluarea Rapidului

Profimedia

Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali

Marius Şumudică regretă că nu a acceptat oferta FCSB. Antrenorul a refuzat oferta roş-albaştrilor din cauza trecutului rapidist. La luni bune de la acel moment, „Şumi” a vrut să revină acasă, în Giuleşti. Adrian Mutu a fost preferat în locul său de conducerea Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu.

Profesional, eu am greşit. Dacă mergeam la Steaua sau FCSB mă băteam la titlu cu şanse reale. Nu ştiu ce se întâmpla după. Că făcea trei schimbări la pauză, că făcea două… îi antrena Şumudică. Nu zic că sunt mai deştept ca Petrea, ca Iordănescu!”, a dezvăluit Mariu Şumudică, potrivit prosport.ro.

EXCLUSIV | Marius Şumudică a refuzat FCSB

Marius Şumudică nu a acceptat oferta lui Gigi Becali. Mai mult, antrenorul în vârstă de 50 de ani a spus, în exclusivitate pentru AntenaSport, că nu există nicio posibilitatea pentru o colaborare pe viitor.

Marius Şumudică a fost aproape să semneze contractul cu FCSB. Totul părea stabilit, dar tehnicianul spune că decisivă a fost discuţia pe care a avut-o cu colaboratorii săi.

Reclamă

„Telenovela a luat sfârşit! Nu există nicio şansă de a colabora în viitor. Există mai multe motive, nu vreau să le dezvălui. Îi doresc domnului Gigi Becali baftă multă în continuare”, a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro.

Gigi Becali era convins că Marius Şumudică va semna cu FCSB

Gigi Becali părea convins că totul se va rezolva în „telenovela” Şumudică la FCSB. Şeful roş-albaştrilor a purtat un dialog telefonic, cel mai probabil cu Valeriu Argăseală, în faţa reporterilor TV.

„Aşa. Bine, mă, tată. Ştiam eu că Şumi e de caracter şi de cuvânt. Hai, fii sănătos că sunt cu televiziunile aici şi nu vreau să afle ce vorbim noi. Mai ai ceva de zis? Păi e şi normal! El o să se ducă în Liga Campionilor, o să ia 500.000 de euro„, au fost vorbele lui Gigi Becali la telefon.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a închis, Becali a spus satisfăcut: „I-a zis să îi trimită contractul, să îl citească şi să îl semneze. Nu e 90 la sută, e 99%!”

Recomandări
  • Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali
  • Ce a spus antrenorul despre oferta FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și