Închide meniul

Marius Şumudică, avertisment după prima victorie la Malatya: „Mi-a fost dor, Şumudică s-a întors”. Cum i-a cucerit pe turci

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 8:33

Marius Şumudică, avertisment după prima victorie la Malatya: „Mi-a fost dor, Şumudică s-a întors. Cum i-a cucerit pe turci

Marius Şumudică, o nouă înfrângere la Malatyaspor

Hepta

Marius Şumudică nu se deminte. După victoria cu 2-0 pe terenul celor de la Adana Demirspor, echipa pregătită de Vincenzo Montella şi cu Mario Balotelli în atac, antrenorul român s-a descătuşat. A făcut o nouă declaraţie de dragoste la adresa Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, avertisment după prima victorie la Malatya

Mai mult, Marius Şumudică a lansat şi un avertisment. „Personalitatea mea seamănă cu cea a turcilor. Am o fire agresivă, la fel ca ei. Primul nostru obiectiv e rămânerea în prima ligă, dar nu acesta e obiectivul principal. Vreau să fac fericiți oamenii din Malatya, care au suferit mult în ultimii doi ani.

Astăzi, aceste 3 puncte sunt un cadou de la Șumudică pentru oamenii de aici! Nu e ușor să ridici o echipă care a pierdut 5 jocuri la rând, îmi felicit jucătorii. Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!”, a declarat antrenorul român la finalul partidei.

Yeni Malatya a scăpat de locurile care duc în liga a doua

Yeni Malatyaspor a bătut cu 2-0 după golurile marcate de Benjamin Tetteh, în minutul 36, și Simon Deli, în minutul 55. Graţie acestei victorii, Yeni Malatyaspor are 9 puncte şi este prima deasupra locurilor care duc în liga a doua, pe locul 16 din 20 de echipe.

Marius Şumudică, atacat de fostul translator

Marius Șumudică, noul antrenor la formația de primă ligă din Turcia, Malatyaspor, a fost atacat de un fost translator al său dintr-un mandat precedent. Oguzhan Erdogmuș, fostul translator al lui Șumudică, l-a acuzat pe acesta în presa locală că, deși antrenorul român consideră Turcia ca a doua sa țară, acesta nu se ferește să o jignească.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și