Închide meniul

Marius Șumudică, în centrul unui nou scandal. „Când era în România, mă suna zilnic. Mă implora să îi găsesc un contract!”. Dezvăluiri uluitoare!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2021, 11:19

Marius Șumudică, în centrul unui nou scandal. „Când era în România, mă suna zilnic. Mă implora să îi găsesc un contract!. Dezvăluiri uluitoare!

Marius Șumudică, gest incredibil la meciul lui Malatyaspor

Profimediaimages

  • Marius Șumudică, atacat de un fost colaborator
  • Ce a declarat Oguzhan Edogmuș

Erdogmuș a lansat mai multe acuzații grave la adresa tehnicianului român. A anunțat, în presa din Turcia, că Șumudică s-a rugat de el să îi găsească o echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, acuzat în termeni duri de Oguzhan Erdogmuș

Marius Șumudică a fost nepoliticos cu mine. Mă suna în fiecare zi, când era în România, și aproape m-a implorat să îi găsesc un loc de muncă. După ce a semnat cu Yeni Malatyaspor, el nu a răspuns la mesajul meu.

Trei zile mai târziu, asistentul său, Șener Hoca, m-a sunat. ‘Lui Șumudică îi este rușine de tine’, asta mi-a spus. Eu nu mi-am început profesia de translor cu ajutorul lui Șumudică. Făceam asta de înainte!„, a răbufnit Oguzhan Erdogmuș pentru ensonhaber.com.

Reclamă

Marius Șumudică, „război” de la distanță cu fostul său translator

Nu este prima reacție categorică pe care a avut-o translatorul. L-a acuzat pe Șumudică și că ar jigni țara în care lucrează.

El spune constant în faţa presei «Turcia e a doua mea ţară», dar ne insultă ţara pe la spate. Când ne-am dus la o conferinţă de presă, un colaborator mi-a spus «Ai grijă, fiule. El plânge, dar minte».

Reclamă

Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini. Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit. Nu ai găsit un loc de muncă în Turcia. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club”, a spus Erdogmuș, zilele trecute.

Șumudică i-a și răspuns fostului său translator. A evitat să îl atace pe cel cu care a colaborat în precentul său mandat în Turcia.

Este una dintre marile minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme. Dacă era adevărat, tu mai stăteai să lucrezi cu mine? Mă gândesc că nu mai ţineai cont de faptul că eu îţi plăteam din banii mei salariul şi plecai.

Reclamă 4 / 0/3

Aş avea mai multe de spus, dar vreau să mă opresc. Să aibă sănătate el şi familia lui. Atât îi transmit. Eu am de lucru, vreau să mă concentrez pe echipă şi sper să iasă aşa cum ne dorim toţi cei din oraş”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!