Închide meniul

Marius Şumudică e ridicat în slăvi în Turcia după ce a „resuscitat-o” pe Gaziantep

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2023, 13:48

Reclamă
Marius Şumudică e ridicat în slăvi în Turcia după ce a „resuscitat-o pe Gaziantep

Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep, imagini savuroase

Marius Şumudică, în timpul unui meci la Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Marius Şumudică e ridicat în slăvi în Turcia după ce a „resuscitat-o” pe Gaziantep. Presa turcă l-a lăudat pe antrenorul român care a revenit pe banca celor de la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci după ce Gaziantep a reuşit două victorii consecutive. Şumudică este considerat „principalul vinovat” pentru revenirea echipei.

Marius Şumudică e ridicat în slăvi în Turcia după ce a „resuscitat-o” pe Gaziantep

„Gaziantep FK l-a numit în fruntea echipei pe Marius Șumudică. După aducerea antrenorului cu experiență, echipa a pierdut cu 2-0 în deplasare la Kayserispor, iar apoi a învins-o pe Istanbulspor (2-0) și a obținut prima victorie în campionat, după o serie de înfrângeri.

Ulterior, Gaziantep, aflată în ascensiune sub conducerea antrenorului român, a obținut a doua victorie la rând, după 2-1 în deplasare cu Samsunspor. 

Gaziantep, care și-a revenit sub conducerea românului Marius Șumudică, a reînviat din propria cenușă și a devenit una dintre echipele intrigante ale campionatului. Gaziantep va juca împotriva celor de la Başakşehir, în deplasare, în etapa a 8-a, iar apoi se va confrunta cu Antalyaspor, acasă, în runda a 9-a”, au scris turcii de la ehaber27.com.

Reclamă

Marius Şumudică, după victoria lui Gaziantep cu Samsunspor

Marius Şumudică a vorbit după victoria lui Gaziantep cu Samsunspor. Formaţia pregătită de antrenorul român s-a impus cu 2-1 în deplasarea de pe terenul lui Samsunspor, într-un meci în care a marcat şi Denis Drăguş.

Marius Şumudică s-a declarat încântat de prestaţia jucătorilor săi, la finalul meciului pe care Gaziantep l-a disputat pe terenul celor de la Samsunspor. Denis Drăguş a deschis scorul în minutul 3, după care Jevtovic a majorat diferenţa în minutul 17. Singurul gol al gazdelor a fost marcat în minutul 90+3, de Ntcham, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

„Îmi felicit echipa. Jucătorii mei au meritat să câştige, au luptat foarte bine. Nu le-am dat adversarilor altă ocazie în afară de penalty. Am schimbat sistemul pentru a închide partida”, a declarat Marius Şumudică, potrivit haberler.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și