Închide meniul

Marius Şumudică, cadou inedit primit de la un afacerist turc! Antrenorul român, vizitat la antrenamentele de la Gaziantep

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 20:03

Reclamă
Marius Şumudică, cadou inedit primit de la un afacerist turc! Antrenorul român, vizitat la antrenamentele de la Gaziantep

Marius Şumudică, val de critici pentru un titular de la FCSB

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Marius Şumudică a primit un cadou inedit de la un celebru afacerist turc. Antrenorul român a fost vizitat la o sesiune de antrenamente la Gaziantep de către Neset Ayaz, un om de afaceri, suporter al echipei antrenate de „Şumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a obţinut, în etapa trecută, prima victorie pe banca lui Gaziantep, şi totodată, prima victorie a turcilor din acest sezon. În runda următoare, echipa antrenorului român se va duela cu Samsunspor.

Marius Şumudică, cadou inedit primit de la un afacerist turc

Marius Şumudică a primit o vizită neaşteptată în timpul unui antrenament la Gaziantep. Unul dintre oficialii clubului, Ayaz Briket Karo, dar şi un afacerist turc, Neset Ayaz, l-au vizitat pe tehnicianul român.

Afaceristul turc a stat minute în şir de vorbă cu Marius Şumudică, acesta fiind un mare fan al echipei antrenate de român. Neste Ayaz a venit şi cu un cadou inedit pentru „Şumi”. I-a oferit acestuia o baclava uriaşă, desert tradiţional turcesc.

Marius Şumudică a primit un cadou inedit la Gaziantep
Marius Şumudică a primit un cadou inedit la Gaziantep/ gazianteptime.com

De asemenea, presa din Turcia mai notează că pe omul de afaceri l-au însoţit atât copiii, cât şi nepoţii, toţi fiind mari fani ai lui Gaziantep. Neset Ayaz a declarat că are mare încredere în Marius Şumudică, fiind convins că echipa va avea succes în acest sezon.

Reclamă

„Iubim acest oraș și această echipă. Urmărim meciurile din tribune și încercăm să sprijinim clubul. Staff-ul tehnic este foarte bun. Gaziantep va avea un succes și mai mare decât până acum”, a declarat afaceristul turc care l-a vizitat pe Marius Şumudică, conform presei din Turcia.

Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep, imagini savuroase

Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep au oferit imagini savuroase, după victoria echipei din ultima etapă. Oficialul turcilor a mers la vestiare, după duelul cu Instanbulspor, şi a fost întâmpinat de către „Şumi”, care nu s-a putut abţine, şi l-a luat în braţe pe acesta.

Imediat după meci, preşedintele de la Gaziantep, Memik Yilmaz, a mers la vestiare pentru a-şi felicita jucătorii. Chiar la intrare însă, l-a întâmpinat Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi s-au îmbrăţişat, sărbătorind victoria reuşită de Gaziantep. Imaginile cu cei doi au fost unele savuroase, deoarece românul a făcut „show” în stilul caracteristic, notează gazispor.com.

Imediat după victoria cu Istanbulspor, Marius Şumudică a decis să-şi cumpere un apartament în Gaziantep, deoarece se simte excelent în oraşul turc. De asemenea, acesta a mai dezvăluit că a plâns atunci când a intrat în vestiarul turcilor, şi susţine că echipa ar fi jucat în Europa League acum, dacă nu ar fi părăsit-o în urmă cu câteva sezoane.

„Am luat o decizie azi. Voi cumpăra un apartament în Gaziantep, pentru că acesta este orașul meu. Am plâns când am intrat prima dată în vestiar. Am avut rezultate incredibile în Gaziantep. Dacă rămâneam la această echipă, am fi jucat în Europa League”, a declarat Marius Şumudică, în presa turcă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și