Închide meniul

Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep, imagini savuroase! Au sărbătorit victoria echipei: „Am plâns în vestiar!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 17:38 / Actualizat: 23 septembrie 2023, 19:12

Reclamă
Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep, imagini savuroase! Au sărbătorit victoria echipei: „Am plâns în vestiar!

Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep, imagini savuroase

Marius Şumudică, în timpul unui meci la Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep au oferit imagini savuroase, după victoria echipei din ultima etapă. Oficialul turcilor a mers la vestiare, după duelul cu Instanbulspor, şi a fost întâmpinat de către „Şumi”, care nu s-a putut abţine, şi l-a luat în braţe pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a preluat-o în această vară pe Gaziantep. În ultima etapă, trupa tehnicianului român a obţinut prima victorie din acest sezon, şi a învins-o cu 2-0 pe Istanbulspor.

Marius Şumudică şi preşedintele de la Gaziantep, imagini savuroase

Imediat după meci, preşedintele de la Gaziantep, Memik Yilmaz, a mers la vestiare pentru a-şi felici8ta jucătorii. Chiar la intrare însă, l-a întâmpinat Marius Şumudică.

Cei doi s-au îmbrăţişat, sărbătorind victoria reuşită de Gaziantep. Imaginile cu cei doi au fost unele savuroase, deoarece românul a făcut „show” în stilul caracteristic, notează gazispor.com.

Reclamă

Imediat după victoria cu Istanbulspor, Marius Şumudică a decis să-şi cumpere un apartament în Gaziantep, deoarece se simte excelent în oraşul turc. De asemenea, acesta a mai dezvăluit că a plâns atunci când a intrat în vestiarul turcilor, şi susţine că echipa ar fi jucat în Europa League acum, dacă nu ar fi părăsit-o în urmă cu câteva sezoane.

„Am luat o decizie azi. Voi cumpăra un apartament în Gaziantep, pentru că acesta este orașul meu. Am plâns când am intrat prima dată în vestiar. Am avut rezultate incredibile în Gaziantep. Dacă rămâneam la această echipă, am fi jucat în Europa League”, a declarat Marius Şumudică, în presa turcă.

Reacția lui Marius Șumudică, după prima victorie la Gaziantep

Reacția lui Marius Șumudică, după prima victorie la Gaziantep, nu s-a lăsat aşteptată. „Șumi” a vorbit despre meciul câștigat de către echipa sa, cu scorul de 2-0, în fața celor de la Istanbulspor.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, acesta a vorbit și despre motivul pentru care a revenit în Turcia și a dezvăluit faptul că regretă plecarea de la echipă, din primul mandat pe banca turcilor de la Gaziantep.

„A fost un meci dificil. A fost prima victorie. Oamenii au meritat acest rezultat, sper că i-am făcut fericiți astăzi. Dacă echipa va fi la fel de agresivă ca mine, atunci nu vom retrograda. Avem o echipă senzațională.

Maxim este unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Fotbaliștii au uneori momente proaste, așa cum le au și pe cele bune. Este dificil să câștigi un jucător de fotbal. Nu vorbesc despre aceste lucruri pentru că este român. Vorbesc strict despre Maxim fotbalistul.

Nu a jucat mult la Beșiktaș, dar am vrut să îl iau în Arabia Saudită, atunci când am fost la Al-Tai. Dar el mi-a transmis că se simte bine la Gaziantep și că nu vrea să plece de la echipă. Acum suntem ca o familie, atât jucătorii cât și staff-ul echipei.

Mama mi-a spus, Dumnezeu vrea să mergi acolo! (n.r. la Gaziantep). Și familia mea a fost de acord cu această revenire, sunt foarte fericiți pentru mine”, a spus Marius Șumudică, citat de milliyet.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi Vezi toate știrile
Citește și