Închide meniul
VIDEO

Marius Șumudică, dans nebun după o victorie dramatică în Arabia Saudită! Imagini demenţiale + Şi Cosmin Olăroiu a făcut spectacol!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 22:23

Marius Șumudică, dans nebun după o victorie dramatică în Arabia Saudită! Imagini demenţiale + Şi Cosmin Olăroiu a făcut spectacol!

Imagini demenţiale cu Marius Șumudică

Marius Șumudică, dans nebun după o victorie dramatică în Arabia Saudită / Captură Al-Raed Twitter

Marius Șumudică a făcut un dans nebun după o victorie dramatică în Arabia Saudită. Al-Raed a câştigat la limită duelul cu Al Adalh, scor 2-1. Şi Cosmin Olăroiu a avut o seară magică: Al Sharjah a făcut spectacol în Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palacios a deschis scorul în prima repriză, dar echipa lui Marius Şumudică a reuşit „remontada” în repriza secundă. El Berkaoui şi Tavares au marcat în doar 8 minute, iar Al-Raed a urcat pe locul 6 în clasament.

Marius Șumudică, dans nebun după o victorie dramatică în Arabia Saudită

La final, „Şumi” a făcut spectacol şi a început să danseze în stilul caracteristic. Imaginile s-au viralizat în scurt timp.

Cosmin Olăroiu, victorie la scor în Emiratele Arabe Unite

Formaţia Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Khorfakan, într-un meci din etapa a patra a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Reclamă

Golurile au fost marcate de Caio (16), Luanzinho (49) şi Pjanic (59).

Într-un alt meci, Baniyas, echipa lui Daniel Isăilă, a remizat acasă cu Al Jazira, scor 1-1. Au înscris Ivkovici (90+4), respectiv Mabkhout (88).

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, Al Sharjah este pe primul loc, cu 12 puncte, în timp ce Baniyas este pe 10, cu 4 puncte.

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia.

„Şumi” nu înţelege cum de selecţionerul nu i-a convocat pe Alexandru Maxim şi Alexandru Mitriţă. Primul a marcat recent golul carierei, în Turcia.

”Mitriță joacă foarte bine, face diferența, rupe brazda sub el. Are calitate mare. Nu înțeleg de ce nu a fost convocat la echipa națională Mitriță. Este un jucător care poate face diferența oricând. Eu de aceea nu-l schimb, îl țin 90 de minute chiar dacă joacă prost, pentru că poate inventa oricând ceva.

Sunt jucători care se nasc, care depășesc adversarul perpendicular pe poartă. La fel ca Maxim, noi suntem nebuni?

Maxim are 90 de meciuri și 42 de goluri în Turcia, vor toate echipele mari să-l ia. Mulți spun că multe goluri sunt din penalty, dar să nu ratezi un penalty în doi ani? Ok, când au venit la echipa națională, nu au avut rezultatele scontate, dar cum să nu-l iei pe Maxim, cum să nu-l iei pe Mitriță?

Reclamă

Noi ce aducem? Jucători din Serie B, cu salarii de 7.000, de 10.000? Eu nu înțeleg. Edi e tipicar, se ocupă de munca asta de birou, a fost în vizită la Ancelotti, dar selecția pentru echipa națională trebuie s-o faci în funcție de rezultatele de moment.

Cum să nu fie Maxim sau Mitriță la echipa națională? Noi plângem după Ianis Hagi, că e accidentat. La fiecare interviu, văd că Edi Iordănescu plânge după Ianis Hagi, dar Maxim și Mitriță, care fac diferența?

Nici n-am văzut componența lotului, de unii nici n-am auzit. Boloca? N-am auzit. N-am auzit. Ce joacă?”, a declarat Marius Șumudică, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și