Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică, dans nebun pe teren după ce l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită! „Şumi” a făcut show după Al-Raed – Damac

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 21:41

Marius Şumudică, dans nebun pe teren după ce l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită! „Şumi a făcut show după Al-Raed – Damac

Marius Şumudică, dans nebun pe teren după ce l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra

Marius Şumudică, suprins în timp ce dansa în faţa fanilor / Colaj Twitter

Marius Şumudică a făcut un dans nebun pe teren după ce l-a învins cu scorul de 5-0, pe Cosmin Contra, în meciul Al-Raed – Damac, din etapa a 27-a a campionatului Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Şumudică au dat recital pe King Abdullah Sport City. El Berkaoui a deschis scorul în minutul 10. Al-Raed şi-a dublat avantajul din penalty, în minutul 20, prin Fouzair.

Marius Şumudică, dans nebun pe teren după ce l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra

Echipa fostului selecţioner al României a fost de necunoscut. Fouzair a reuşit chiar un hat-trick (60, 90+4), în timp ce El Berkaoui a făcut „dubla” în minutul 85.

Cosmin Contra a suferit astfel o adevărată umilinţă în faţa lui Marius Şumudică. Al-Raed a egalat-o la puncte pe Damac, iar „Şumi” s-a bucurat în stilul său în faţa fanilor. A dansat şi le-a arătat că a reuşit o „manita”.

Reclamă

Pentru echipa lui Marius Şumudică a fost a doua victorie la rând pe teren propriu. Opt goluri au înscris jucătorii săi în cele două partide. Pentru Damac a fost cea mai drastică înfrângere stagională.

Marius Șumudică, scandal cu arbitrii

Etapa trecută, Al-Raed a pierdut meciul din deplasare cu Al-Taawon, cu scorul de 1-2. Formația lui Marius Șumudică a deschis scorul în minutul 44, însă gazdele au restabilit egalitatea două minute mai tâziu. Apoi, în minutul 83, Al-Taawon a înscris golul victoriei.

Pe parcursul meciului, Marius Șumudică a avut mai multe conflicte verbale cu arbitrii, care au continuat și după fluierul final.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, reacţie vehementă după ce Denis Alibec a primit ameninţări

Marius Şumudică a avut o reacţie vehementă după ce Denis Alibec a primit ameninţări de la fanii Farului. Golgheterul constănţenilor a fost acuzat că ar fi încasat voit cartonaş roşu în remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

„Şumi”, care a câştigat titlul alături de Alibec la Astra, asigură că internaţionalul român nu şi-a dorit să o ajute pe FCSB în lupta pentru titlu. Nu îşi explică cum au putut să apară astfel de zvonuri despre cel mai bun marcator al lui Hagi.

Eu am lucrat mult timp cu Denis. Are, ca fiecare dintre noi, anumite chestii la care dacă ar renunța, ar fi extraordinar. Dar ce a reușit în acest sezon la Farul, cu Gică Hagi lângă el, este demn de toată lauda. Spun că îl cunosc bine…

Niciodată, dar absolut niciodată, Alibec nu ar face așa ceva, nu ar fi în stare să-și trădeze colegii. Niciodată! Rețineți ce vă spun! A greșit, asta o știe și el! Dar atât și sunt sigur că nici Gică Hagi nu are semne de întrebare în privința lui Danis. Mi se pare atât de urât să apară așa ceva despre el„, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 Vezi toate știrile
Citește și