Închide meniul

Marius Şumudică, dezvăluiri din Arabia Saudită: „Al-Hilal a început să vândă tricouri cu Messi”. 3 super-jucători, „vânaţi” de Al-Nassr

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 18:13

Reclamă
Marius Şumudică, dezvăluiri din Arabia Saudită: „Al-Hilal a început să vândă tricouri cu Messi. 3 super-jucători, „vânaţi de Al-Nassr

Marius Şumudică, revoltat de situaţia antrenorilor fără licenţă din Liga 1

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică face dezvăluiri din Arabia Saudită, acolo unde Al-Nassr tocmai l-a transferat pe Cristiano Ronaldo. Al-Hilal vinde tricouri cu Lionel Messi, pe care ar încerca să îl aducă la arabi, din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Al-Nassr nu se opreşte doar la Cristiano Ronaldo şi vrea să îi aducă şi pe Luka Modric, Sergio Ramos şi Sergio Busquets.

Marius Şumudică, dezvăluiri din Arabia Saudită

„Să sperăm că voi avea şansa să îl întâlnesc. Sunt probleme cu anumiţi jucători. Este o onoare când ai un astfel de adversar. Am văzut că Hilal a început să vândă tricouri cu Messi, se zvoneşte că ar putea veni din vară. Al Nassr îl vrea pe Busquets, Modric sau Ramos.

Nu am probleme. Sunt apreciat. Am contract pe doi ani. Toată lumea e bine. E un campionat puternic, sunt străini care vin cu salarii de 3-4 milioan de euro pe an. Sunt salarii de ce cruceşti, în Arabia Saudită. De ce pleci că jucătorii nu pleacă în străinătate?”, a spus Şumudică, pentru digisport.ro.

Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle

Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle în vara lui 2023. Singura condiţie este ca Newcastle să prindă un loc de Champions League.

Reclamă

Scenariul avansat în presa internaţională este plauzibil, având în vedere că fondul de investiţii de la Al-Nassr şi Newcastle aparţin familiei Regale din Arabia Saudită. Ronaldo ar reveni, astfel, în Premier League la dacă Newscastle se va califica în Champions League.

Conform presei internaţionale, Ronaldo ar avea o clauză în contract care îi permită să meargă la Newcastle sub formă de împrumut dacă echipa se va clasa în primele 4 echipe şi se va califica în Liga Campionilor.

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și