Închide meniul

Marius Şumudică, discurs dur după ce Gaziantep a fost învinsă de Beşiktaş: „Nu pot accepta asta!”

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 11:45

Reclamă
Marius Şumudică, discurs dur după ce Gaziantep a fost învinsă de Beşiktaş: „Nu pot accepta asta!

Marius Şumudică, discurs dur după ce Gaziantep a fost învinsă de Beşiktaş

Marius Şumudică, în timpul unui antrenament al lui Gaziantep/ Twitter

Marius Şumudică a avut un discurs dur, după ce Gaziantep a fost învinsă de Beşiktaş. Antrenorul român s-a plâns de faptul că jucătorii săi nu şi-au marcat adversarii, motiv pentru care au încasat goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a cedat în duelul „de foc” cu Beşiktaş. Trupa lui Marius Şumudică a fost învinsă cu 0-2, Drăguş, Maxim şi Niţă fiind titulari.

Marius Şumudică, discurs dur după ce Gaziantep a fost învinsă de Beşiktaş

Marius Şumudică a analizat duelul cu Beşiktaş, şi a ajuns la concluzia că jucătorii săi trebuie să-şi asume mai mult responsabilitatea la fazele fixe.

În ciuda acestui lucru, „Şumi” şi-a felicitat echipa pentru spiritul de luptă, mărturisind că duelul de pe arena celor de la Beşiktaş a fost unul „de foc”. Totodată, Şumudică a mai declarat că Gaziantep nu a fost inferioară adversarului, deşi a pierdut meciul.

„Au fost două reprize diferite. Adversarul din prima repriză nu a putut să intre în poziție și a încercat doar șuturi de la distanță. În a doua repriză am primit un gol dintr-o fază fixă. A trebuit să nu asumăm responsabilitatea acolo, dacă nu marcăm bine adversarul, atunci vom primi gol. Nu pot accepta asta.

Reclamă

Am început apoi să ne deschidem după ce am primit primul gol, pentru că ne doream să obținem cel puțin un punct. Din păcate am primit și al doilea gol, însă vreau să felicit echipa pentru spiritul de luptă. Nu este ușor să joci în fața a 30 de mii de oameni.

Azi am avut din nou ocazii clare, dar nu putem câștiga puncte doar dacă ne apărăm. Vom lucra la asta. Jucătorii mei au acoperit foarte bine Beșiktașul, mă bucur că asta. Tactic, Beșiktaș nu ne-a fost superioară. Dacă dai un gol în fotbal, poți câștiga”, a declarat Marius Şumudică, conform presei din Turcia.

Marius Șumudică a fost învins de Beșiktaș

Marius Șumudică a fost învins de Beșiktaș! Echipa pregătită de tehnicianul român a cedat în fața echipei din Istanbul, cu scorul de 0-2, într-o partidă care a contat pentru etapa a 10-a a sezonului din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Gaziantep nu a reușit să lege 2 victorii în campionat, după ce în etapa trecută i-a învins pe cei de la Antalyaspor, cu scorul de 1-0. Scorul partidei din această seară putea fi mai mare, dar Florin Niță a avut o intervenție senzațională în prima repriză a duelului.

Duelul dintre Beșiktaș și Gaziantep a început bine pentru formația gazdă. „Vulturii” au avut o ocazie uluitoare în minutul 17 al duelului, atunci când Zaynutdinov a primit o centrare excelentă în interiorul careului echipei lui Marius Șumudică. Acesta a lovit mingea, dintr-o execuție acrobatică, dar balonul a fost respins senzațional de Florin Niță.

Primul gol al gazdelor a venit abia în prima repriză. Acesta a fost marcat de Ucan, din pasa lui Oxlade-Chamberlain, fostul jucător al celor de la Liverpool. Tot echipa din Istanbul a punctat și în minutul 75, prin Tosun, care a stabilit scorul final al duelului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și