Închide meniul
VIDEO

Marius Șumudică a fost învins de Beșiktaș! Florin Niță a redus proporțiile scorului cu o paradă de senzație

Alex Ioniță Publicat: 30 octombrie 2023, 21:09

Reclamă
Marius Șumudică a fost învins de Beșiktaș! Florin Niță a redus proporțiile scorului cu o paradă de senzație

Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată în finalul meciulu

Marius Șumudică a revenit la Gaziantep în luna septembrie / Profimedia

Marius Șumudică a fost învins de Beșiktaș! Echipa pregătită de tehnicianul român a cedat în fața echipei din Istanbul, cu scorul de 0-2, într-o partidă care a contat pentru etapa a 10-a a sezonului din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep nu a reușit să lege 2 victorii în campionat, după ce în etapa trecută i-a învins pe cei de la Antalyaspor, cu scorul de 1-0. Scorul partidei din această seară putea fi mai mare, dar Florin Niță a avut o intervenție senzațională în prima repriză a duelului.

Marius Șumudică a fost învins de Beșiktaș! Cine a fost cel mai bun om de la Gaziantep

Duelul dintre Beșiktaș și Gaziantep a început bine pentru formația gazdă. „Vulturii” au avut o ocazie uluitoare în minutul 17 al duelului, atunci când Zaynutdinov a primit o centrare excelentă în interiorul careului echipei lui Marius Șumudică. Acesta a lovit mingea, dintr-o execuție acrobatică, dar balonul a fost respins senzațional de Florin Niță.

Primul gol al gazdelor a venit abia în prima repriză. Acesta a fost marcat de Ucan, din pasa lui Oxlade-Chamberlain, fostul jucător al celor de la Liverpool. Tot echipa din Istanbul a punctat și în minutul 75, prin Tosun, care a stabilit scorul final al duelului.

Reclamă

Cel mai bun om de pe teren, de la Gaziantep, a fost Alexandru Maxim. Pentru prestația din partida cu Beșiktaș, mijlocașul a primit nota de 7,8, din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

De asemenea, Junior Morais a primit și el o notă bună, chiar dacă echipa a pierdut duelul din etapa a 10-a. Acesta a fost notat cu 7,7.

De cealaltă parte, ceilalți români din lotul lui Marius Șumudică au primit notele de 6,9 (Florin Niță), respectiv 6,5 (Denis Drăguș, care a fost schimbat în minutul 82).

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş a dezvăluit „secretul” lui Marius Şumudică

Denis Drăguş a dezvăluit că se simte excelent la Gaziantep, mulţumindu-le fanilor şi oficialilor clubului pentru acest fapt. Internaţionalul român a declarat că se simte chiar ca acasă în Turcia, şi vrea să marcheze cât mai multe goluri, pentru a-i răsplăti încrederea lui Marius Şumudică.

„Sunt foarte fericit aici încă din prima zi în care am venit. Fanii, conducerea, staff-ul, toată lumea m-a făcut să mă simt de parcă aș fi la ei acasă, m-au întâmpinat astfel. De aceea sunt aici, sunt foarte fericit.

Șumudică a scos la iveală spiritul echipei și a devenit o forță care unifică. Sunt extrem de fericit că m-a adus aici și am câteva lucruri pentru care să îl răsplătesc. Aș fi foarte fericit să ofer lucruri înapoi.

Mă simt ca acasă aici, nu știu ce se va întâmpla la finalul sezonului. În ceea ce privește obiectivul, vreau să marchez cât de multe goluri pot, să dau câte pase de gol pot și să contribui la echipă până la finalul sezonului!”, a declarat Denis Drăguş, conform presei din Turcia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și