Închide meniul

Marius Şumudică, două lovituri importante după ce a semnat cu Gaziantep! Îi transferă pe Florin Niţă şi Junior Morais!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 septembrie 2023, 0:07

Reclamă
Marius Şumudică, două lovituri importante după ce a semnat cu Gaziantep! Îi transferă pe Florin Niţă şi Junior Morais!

Marius Şumudică, două lovituri importante după ce a semnat cu Gaziantep!

Marius Şumudică, la prezentarea oficială de la Gaziantep / Twitter Gaziantep

Marius Şumudică, două lovituri importante după ce a semnat cu Gaziantep! Tehnicianul în vârstă de 52 de ani îi va aduce la echipa turcă pe fostul portar al naţionalei, Florin Niţă şi pe fundaşul de bandă Junior Morais, de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a colaborat cu Junior Morais atât la Astra, cât şi la Gaziantep. Cei doi au luat împreună campionatul în sezonul 2015 – 2016 cu Astra Giurgiu. Junior Morais se transferă acum de la Rapid la Gaziantep. De partea cealaltă, Florin Niţă va semna cu echipa turcă în calitate de jucător liber de contract.

Marius Şumudică, două lovituri importante după ce a semnat cu Gaziantep!

Potrivit digisport.ro, Rapid nu ar fi vrut să îi dea drumul lui Junior Morais, dar insistenţele brazilianului i-ar fi făcut pe giuleşteni să îşi dea acordul pentru mutare.

Junior Morais nu era de acord cu faptul că a ajuns a treia variantă pentru postul de fundaş stânga, după Andrei Borza şi după ce Christopher Braun, adus de la CFR Cluj, a fost şi el reprofilat.

Junior Morais a adunat în acest sezon doar 45 de minute în tricoul Rapidului, în meciul pierdut de giuleşteni cu Voluntari.

Reclamă

Marius Şumudică, primele declaraţii după ce a semnat cu Gaziantep: „Am venit cu inima deschisă”

Marius Şumudică a oferit primele declaraţii după ce a semnat cu Gaziantep. Tehnicianul român a mai pregătit-o în trecut pe Gaziantep, cu succes.

Formaţia turcă se află într-o situaţie foarte dificilă în campionat. Este lanterna clasamentului, fără niciun punct după 4 etape disputate.

Nu mi-a fost ușor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraș. 

Reclamă 4 / 0/3

Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, orașul a devenit sensibil la această glumă. Mi-am cerut scuze tuturor. Dar era prea tarziu. De atunci, atât eu cât și orașul am pierdut. 

Îmi cer scuze tuturor din nou. Este un mare risc pentru mine să vin aici chiar acum. Cu toate acestea, nu am fost niciodată un antrenor care a retrogradat în carieră.

Cred că voi avea succes și cu această echipă. Avem aici o poveste neterminată, sper să o umplem din nou de succes”, a declarat Marius Șumudică, după ce a semnat cu Gaziantep, pentru site-ul oficial al clubului.

Marius Şumudică, prezentat oficial la Gaziantep! Primul mesaj al clubului turc pentru antrenorul român

Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Gaziantep. Tehnicianul român a semnat un contract cu echipa turcă până la finalul acestui sezon.

Gaziantep este lanterna clasamentului în Turcia. A jucat 4 meciuri şi nu a obţinut niciun punct.

Clubul nostru de fotbal Gaziantep a ajuns la un acord cu antrenorul Marius Şumudică până la finalul sezonului.

Antrenorul, care a pregătit echipa 51 de meciuri pentru clubul nostru în perioada 2019 – 2021 şi a obţinut o medie de puncte de 1,55, va lua parte la succesul clubului nostru.

Reclamă

Îi urăm încă o dată bun-venit lui Marius Şumudică în clubul nostru şi îi dorim succes sub stema noastră”, a transmis clubul pe site-ul său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și