Închide meniul

Marius Șumudică e all-in pentru salvarea de la retrogradare a lui Yeni Malatyaspor. Anunțul făcut după Revelion

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 12:09

Marius Șumudică e all-in pentru salvarea de la retrogradare a lui Yeni Malatyaspor. Anunțul făcut după Revelion

Marius Șumudică, mesaj categoric pentru fanii lui Yeni Malatyaspor

Profimediaimages

”Adem Buyuk și Sadik sunt jucători pe care îi vreau în echipa mea. Am stat de vorbă cu ei, mi-au promis că vor rămâne și le-am promis că nici nu voi pleca din Malatya. Vrem să salvăm echipa împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: Fac tot posibilul să conving jucătorii să se alăture echipei

În acest moment, fac tot posibilul să conving jucătorii să se alăture echipei. Chiar ieri și azi am vorbit cu anumiți jucători, i-am rugat să vină să ajute echipa să iasă din zona periculoasă. Nu este ușor, suntem ultimii în clasament.

S-au făcut 4 transferuri, jucătorii vor veni și vor da tot ce au mai bun pentru Malatyaspor și pentru mine. Vorbim cu alți 3 jucători acum. Nu există vacanță, suntem cu toții pentru Malatya și fanii lor. Toate cele bune!”, au fost mesajele postate de Marius Șumudică pe contul de Twitter.

Marius Şumudică surprinde după rezultatele dezastruoase de la Yeni Malatyaspor

Marius Şumudică are viaţă grea în Turcia. Echipa lui, Yeni Malatyaspor, încheie anul pe ultimul loc în clasament. Mai mult decât atât, jucătorii antrenaţi de român tocmai au fost eliminaţi din Cupă de o divizionară secundă.

Şumudică nu se teme că va fi demis, chiar dacă a fost criticat dur de fani după eşecul cu Bandirmaspor, scor 2-3. Acesta cere totuşi întăriri masive în această iarnă pentru a nu cere rezilierea contractului.

Reclamă

„Traversez o perioadă delicată a carierei mele, mă refer la tot acest an. A fost episodul Cluj unde, după şapte etape, cu maximum de puncte, am fost îndepărtat. După ştiam unde mă duc, ceea ce se întâmplă la Malatya, dar nu credeam că voi întâlni jucători şi nişte transferuri care s-au făcut în vară…eu uitându-mă la primul 11. Mi s-au accidentat 3-4 jucători şi când a trebuit să improvizez…

Eu sunt foarte mulţumit că am făcut 9 puncte. Serios, fără nicio ironie, eu nu mă aşteptam să fac 9 puncte. Nu credeam că îmi permit ca acum să pot să fac transferuri şi să ne batem… fiind 3 echipe cu 15 puncte, una cu 18, una cu 17. Suntem acolo! Pentru mine a fost o surpriză extraordinară că am reuşit să fac 9 puncte. Eu mi-am dorit foarte mult să mă întorc în Turcia şi drept dovadă oamenii de acolo nu au luat nicio măsură împotriva mea.

Eu rămân, nici nu se pune problema! Eu din ce am discutat cu patronul mi-a spus că îmi va aduce jucători. Această echipă are nevoie de minimum 8 jucători, dintre care 5-6 să fie titulari. Altfel, vom retrograda!„, a transmis Marius Şumudică pe aeroport.

Reclamă 4 / 0/3

4 victorii, 3 remize şi 12 înfrângeri are Malatyaspor în această ediţie din campionatul Turciei. Are cu trei puncte mai puţin decât Altay Izmir, prima echipă aflată peste „linia roşie”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și