Închide meniul

Marius Şumudică surprinde după rezultatele dezastruoase de la Yeni Malatyaspor. „Sunt foarte mulţumit că am făcut 9 puncte”. Avertisment pentru başkan: „Altfel vom retrograda!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2021, 12:14

Marius Şumudică surprinde după rezultatele dezastruoase de la Yeni Malatyaspor. „Sunt foarte mulţumit că am făcut 9 puncte. Avertisment pentru başkan: „Altfel vom retrograda!

Marius Sumudică cere întăriri la Malatyaspor

Profimediaimages

  • Echipa lui Marius Şumudică, pe ultimul loc în Super Lig
  • Ce avertisment i-a transmis românul patronului de la Yeni Malatyaspor

Şumudică nu se teme că va fi demis, chiar dacă a fost criticat dur de fani după eşecul cu Bandirmaspor, scor 2-3. Acesta cere totuşi întăriri masive în această iarnă pentru a nu cere rezilierea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, mesaj pentru başkanul lui Yeni Malatyaspor: „Această echipă are nevoie de minimum 8 jucători”

Revenit în ţară pentru a petrece Revelionul alături de familie, Marius Şumudică a surprins. Chiar dacă echipa lui este fără victorie de 9 etape, românul este mulţumit de rezultatele înregistrate.

Traversez o perioadă delicată a carierei mele, mă refer la tot acest an. A fost episodul Cluj unde, după şapte etape, cu maximum de puncte, am fost îndepărtat. După ştiam unde mă duc, ceea ce se întâmplă la Malatya, dar nu credeam că voi întâlni jucători şi nişte transferuri care s-au făcut în vară…eu uitându-mă la primul 11. Mi s-au accidentat 3-4 jucători şi când a trebuit să improvizez…

Reclamă

Eu sunt foarte mulţumit că am făcut 9 puncte. Serios, fără nicio ironie, eu nu mă aşteptam să fac 9 puncte. Nu credeam că îmi permit ca acum să pot să fac transferuri şi să ne batem… fiind 3 echipe cu 15 puncte, una cu 18, una cu 17. Suntem acolo! Pentru mine a fost o surpriză extraordinară că am reuşit să fac 9 puncte. Eu mi-am dorit foarte mult să mă întorc în Turcia şi drept dovadă oamenii de acolo nu au luat nicio măsură împotriva mea.

Eu rămân, nici nu se pune problema! Eu din ce am discutat cu patronul mi-a spus că îmi va aduce jucători. Această echipă are nevoie de minimum 8 jucători, dintre care 5-6 să fie titulari. Altfel, vom retrograda!„, a transmis Marius Şumudică pe aeroport.

Reclamă
Citește și:

4 victorii, 3 remize şi 12 înfrângeri are Malatyaspor în această ediţie din campionatul Turciei. Are cu trei puncte mai puţin decât Altay Izmir, prima echipă aflată peste „linia roşie”.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat! Care a prioritatea românului
Fotbal • 11 apr., 22:58
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să "fie interzis" la Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 21:23
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să „fie interzis” la Universitatea Craiova: „N-aş vrea să fiu răutăcios!”
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită
Fotbal extern • 11 apr., 13:40
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi!
Liga 1 • 7 apr., 17:00
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi! Patronul a făcut anunţul după o şedinţă cu antrenorul şi Victor Angelescu!
Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir
Liga 1 • 6 apr., 16:40
„Nu e sănătos la cap!” Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir! „Mitică” a cedat nervos când a comentat dorința lui „Șumi”