Închide meniul

Marius Şumudică, după victoria lui Gaziantep cu Samsunspor: „Aplauzele fanilor adverşi sunt mai importante decât rezultatul”

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2023, 9:32

Reclamă
Marius Şumudică, după victoria lui Gaziantep cu Samsunspor: „Aplauzele fanilor adverşi sunt mai importante decât rezultatul

Marius Şumudică a anunţat că Denis Drăguş poate prinde transferul carierei

Marius Şumudică, antrenor Gaziantep / Profimedia

Marius Şumudică a vorbit după victoria lui Gaziantep cu Samsunspor. Formaţia pregătită de antrenorul român s-a impus cu 2-1 în deplasarea de pe terenul lui Samsunspor, într-un meci în care a marcat şi Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Gaziantep, formaţie care a ajuns la două victorii consecutive în campionatul din Turcia, au mai evoluat Alexandru Maxim, Junior Morais şi Florin Niţă.

Marius Şumudică, după victoria lui Gaziantep cu Samsunspor: „Aplauzele fanilor adverşi sunt mai importante decât rezultatul”

Marius Şumudică s-a declarat încântat de prestaţia jucătorilor săi, la finalul meciului pe care Gaziantep l-a disputat pe terenul celor de la Samsunspor. Denis Drăguş a deschis scorul în minutul 3, după care Jevtovic a majorat diferenţa în minutul 17. Singurul gol al gazdelor a fost marcat în minutul 90+3, de Ntcham, care a transformat o lovitură de la 11 metri:

„Îmi felicit echipa. Jucătorii mei au meritat să câştige, au luptat foarte bine. Nu le-am dat adversarilor altă ocazie în afară de penalty. Am schimbat sistemul pentru a închide partida”, a declarat Marius Şumudică, potrivit haberler.com.

Antrenorul român le-a mulţumit şi fanilor care au făcut deplasarea la Samsunspor, dar şi fanilor adverşi. Românul a declarat că aplauzele fanilor echipei gazdă sunt mai importante chiar şi decât cele trei puncte obţinute:

Reclamă

„Poate că nu au fost mulţi, vreo 10 oameni, dar au venit aici făcând sacrificii. Le mulţumim că au venit. Le mulţumesc şi fanilor echipei adverse că ne-au aplaudat. Este mult mai important decât rezultatul. Le doresc celor de la Samsunspor mult succes. Este un oraş grozav, sper să rămână în prima ligă”, a mai spus Marius Şumudică.

Gaziantep se află în acest moment pe locul 16, cu 6 puncte, fiind la 2 puncte de primul loc retrogradabil. Pentru echipa lui Marius Şumudică urmează o nouă deplasare, pe terenul celor de la Basaksehir, formaţie de pe locul 18, cu 3 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Marius Șumudică i-a impresionat deja pe turci. Cum a fost descris antrenorul român

Turcii au vorbit despre Marius Șumudică, care a redresat echipa pe care o pregătește după o scurtă perioadă de la revenirea în prima ligă din Turcia. Aceștia l-au descris pe român ca fiind „nebun”, dar au menționat faptul că antrenorul își cunoaște foarte bine meseria și știe să pregătească foarte bine o formație.

Reclamă 4 / 0/3

„Șumudică este nebun, dar ca antrenor este foarte bun. Când a preluat Gaziantep, echipa era mai rău decât Samsunspor și İstanbulspor. Era cea mai slabă echipă din ligă.

Șumudică a făcut un transfer în 4 zile, iar Samsunspor nu l-a putut face în 4 luni. Apoi, de exemplu, spre deosebire de Erdal Güneş, Șumudică și-a dat seama după un antrenament că Ertuğrul Ersoy era cel mai slab fundaș din ligă și l-a scos imediat din echipă. Tipul ăsta își cunoaște meseria”, au notat turcii de la En Superlig, pe Twitter.

Reacția vine în contextul în care Gaziantep a început să joace mult mai bine de când a fost preluată de Marius Șumudică. De asemenea, jucătorii transferați de către acesta au evoluții solide, fapt care este apreciat de către fanii formației.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și