Închide meniul

Marius Şumudică, eşec dramatic cu Galatasaray! Gaziantep, învinsă după ce a condus la pauză

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 21:03

Reclamă
Marius Şumudică, eşec dramatic cu Galatasaray! Gaziantep, învinsă după ce a condus la pauză

Marius Şumudică, eşec dramatic cu Galatasaray

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a suferit un eşec dramatic cu Galatasaray, după ce Gaziantep a încasat gol în minutul 90. Trupa antrenorului român a fost învinsă cu 1-2, după ce a condus la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a ajuns astfel la cinci meciuri consecutive în campionat, fără victorie. Trupa lui Marius Şumudică a obţinut ultima victorie în Superlig pe 23 decembrie, atunci când se impunea în duelul cu Karagumruk.

Marius Şumudică, eşec dramatic cu Galatasaray

Gaziantep a reuşit să deschidă scorul în minutul 29. Kizildag a marcat, din pasa lui Djilobodji, astfel că trupa lui Marius Şumudică a intrat cu avantaj de un gol la pauză.

Imediat după golul înscris de Kizildag, ceilalţi jucători şi membrii staff-ului lui Gaziantep s-au bucurat şi s-au apropiat de teren. Marius Şumudică i-a liniştit imediat şi i-a trimis înapoi pe banca tehnică.

Reclamă

După pauză, Galatasaray a forţat egalarea. Zaha a reuşit să egalete în minutul 72, iar golul victoriei campioanei a fost marcat în minutul 90, de către Yilmaz.

Gaziantep a rămas în zona „roşie” a clasamentului din Turcia, după înfrângerea cu Galatasaray. Trupa lui Marius Şumudică are 23 de puncte, după 23 de meciuri disputate. De cealaltă parte, Galatasaray a egalat-o pe Fenerbahce, liderul din Superlig, ambele echipe având 60 de puncte.

Ce a declarat Marius Şumudică, înaintea duelului cu Galatasaray

Marius Şumudică a transmis un mesaj savuros, înaintea confruntării „de foc” cu Galatasaray. Antrenorul român a fost întrebat dacă va mai efectua transferuri la Gaziantep, şi a declarat că nu vrea să aducă orice jucător. Acesta a transmis că echipa sa nu este un „sanatoriu” pentru fotbalişti, pentru ca aceştia să se recupereze.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a prefaţat duelul cu Galatasaray şi a declarat că partida va fi una extrem de dificilă pentru echipa sa. Acesta s-a declarat convins însă de faptul că Gaziantep poate produce surpriza şi poate obţine toate cele trei puncte, dacă jucătorii vor fi agresivi.

„Vom avea un meci dificil. Am jucat împotriva unei echipe care se luptă pentru titlu, Fenerbache. Va fi foarte greu pentru noi, dar am venit să luptăm. Luptăm pentru fiecare punct. Jucătorii vor avea şansa să intre pe teren şi să arate că sunt pregătiţi, sunt luptători. Vreau să avem 15% din agresivitate astăzi, dacă vom avea atât, nu vom pierde meciul.

Fiecare meci e aşa pentru noi. Nu e uşor să facem transferuri. Vrem să facem transferuri, dar nu vreau să iau orice jucător. Trebuie să transferăm jucători care sunt gata, nu avem timp să-i pregătim. Aici nu e sanatoriu sau spital să se recupereze jucătorii. Este târziu, e greu pentru mine. Şi suferim când pierdem jucăori. Astăzi nu-i avem pe cei mai buni jucători turci, Mustafa şi Ogun”, a transmis Marius Şumudică, conform beinsports.com.tr.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și