Închide meniul

Marius Şumudică, făcut praf după ultimul meci din campionat! Antrenorul român, pus la zid de fani. Ce i-au reproşat aceştia

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 decembrie 2021, 21:56

Marius Şumudică, făcut praf după ultimul meci din campionat! Antrenorul român, pus la zid de fani. Ce i-au reproşat aceştia

Critici dure pentru Marius Şumudică

Profimedia

Yeni Malatyaspor, trupaa antrenată de către Marius Șumudică, a scos un rezultat mare în ultima etapă. 0-0 cu Konyaspor, ocupanta locului doi în Turcia. Chiar şi aşa, a fost un nou rezultat care a stârnit scandalul şi controversele în jurul lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, făcut praf după ultimul meci din campionat

Malatya a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie în campionat și rămâne pe loc retrogradabil, 18, cu 14 puncte, patru sub Goztepe, aflată pe ultimul loc care asigură menținerea în prima ligă. Rezultatul bun al echipei antrenate de român nu a fost pe placul fanilor care l-au atacat dur pe reţelele de socializare. Raportul ocaziilor de gol a fost 17-8 pentru Konyaspor, ocupanta locului doi în clasament.

Marius Șumudică a revenit pe banca echipei sale după suspendare, și a intrat din nou în conflict cu cei din tribune. A fost avertizat de către arbitru, dar a scăpat de eliminare. “Șumudică i-a provocat pe fanii din tribune. Este o rușine că acest om este implicat în fotbalul turc. A făcut acest lucru de prea multe ori, e suficient”, a scris un fan pe Twitter.

Citește și:

Antrenorul român, criticat dur de fani

Dar asta nu e tot. Fanii echipei Yeni Malatyaspor nu au fost deloc mulţumiţi de evoluţia favoriţilor, în ciuda punctului scos în faţa echipei de pe locul al doilea al clasamentului. “A fost unul dintre cele mai urâte meciuri ale anului. Șumudică a îndepărtat mulți fani ai fotbalului”, “Tactica defensivă a lui Șumudică nu se potrivește la Malatyaspor”, “90 de minute de apărare totală pentru Șumudică, plăcerea de a urmări fotbalul e zero”, sunt câteva dintre reacțiile de pe Twitter.

Totuşi, sunt şi fani mulţumiţi de faptul că antrenorul român a reuşit să îi aducă Malatyei un joc defensiv mai bun şi că a putut să câştige un punct într-o deplasare considerată foarte grea, împotriva echipei de pe locul secund.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și