Închide meniul

Marius Şumudică, prima reacţie după ce a făcut show în tribună. „Nu sunt nici Hagi, nici Popescu!”. Ce l-a şocat şi de ce îi este ruşine de 10 dintre jucătorii de la Malatyaspor

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 decembrie 2021, 18:26

Marius Şumudică, prima reacţie după ce a făcut show în tribună. „Nu sunt nici Hagi, nici Popescu!. Ce l-a şocat şi de ce îi este ruşine de 10 dintre jucătorii de la Malatyaspor

Marius Şumudică, prima reacție după Karagumruk - Yeni Malatyaspor 1-0

Profimediaimages

  • Marius Şumudică, declaraţii uluitoare
  • Ce l-a şocat pe antrenorul român la Malatyaspor

Imaginile au devenit virale, iar Şumudică a fost chemat în platoul de filmare al unei televiziuni din Turcia. Românul a oferit declaraţii savuroase şi chiar şi-a atacat jucătorii. Este nemulţumit de 10 dintre cei pe care îi antrenează şi cere întăriri de urgenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: „E nevoie de cel puţin şase transferuri pentru a nu retrograda”

Eu am venit aici cu inima. Malatyaspor avea o serie de cinci înfrângeri în momentul în care preşedintele clubului mi-a făcut o ofertă. Am venit să ajut echipa şi o voi menţine în prima ligă. În ceea ce priveşte meciul de ieri, trebuie să vin cu precizări. Sunt fericit că am venit în Turcia pentru a munci. Eu nu sunt nici Hagi, nici Popescu, dar îmi place că am atras atenţia asupra mea.

Eram fericit când am ajuns aici şi am văzut primul 11. Totuşi, când m-am uitat la ce rezerve am, am fost şocat. Toată lumea îmi spunea să nu semnez cu Malatyaspor că îmi voi distruge numele, după ce am avut succes la Gaziantep. Trebuie să transferăm jucători. Îmi este ruşine pentru că 10 dintre jucătorii noştri nu sunt de nivelul primei ligi! E nevoie de cel puţin 6 transferuri pentru a nu retrograda!„, a declarat Marius Şumudică pentru trtspor.com.tr.

Reclamă

Şumudică nu l-a iertat nici pe arbitrul care l-a eliminat în minutul 90+7 meciului cu Galatasaray. A fost scandal în remiza albă.

Reclamă

Trebuie să spun ceva şi despre arbitraj. Ei mi-au arătat cartonaş roşu şi m-au eliminat pentru că am depăşit linia cu 20 de centimetri. Tot staff-ul tehnic al celeilalte echipe a intrat cu un metru pe teren şi nimic nu s-a întâmplat. Trebuie să fie respectată Malatyaspor, nu doar eu! Şumudică a fost eliminat pentru că a părăsit cu 20 de centimetri zona destinată antrenorilor. Nu înţeleg asta!„, a răbufnit Şumudică.

Yeni Malatyaspor are numai patru victorii în cele 14 etape şi este pe loc retrogradabil. Un singur punct a obţinut echipa lui Şumudică în ultimele patru meciuri din campionatul Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat! Care a prioritatea românului
Fotbal • 11 apr., 22:58
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să "fie interzis" la Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 21:23
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să „fie interzis” la Universitatea Craiova: „N-aş vrea să fiu răutăcios!”
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Fotbal extern • 11 apr., 20:58
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită
Fotbal extern • 11 apr., 13:40
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră
Scene ireale la Supercupa Turciei
Fotbal extern • 7 apr., 21:48
Scene ireale la Supercupa Turciei! Galatasaray – Fenerbahce, boicotat! Juniorii lui Fener au refuzat să joace