Închide meniul

Marius Şumudică, prezent în tribune la Rapid – Dinamo! Tehnicianul, pentru prima dată pe noul stadion din Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 22:23

Reclamă
Marius Şumudică, prezent în tribune la Rapid – Dinamo! Tehnicianul, pentru prima dată pe noul stadion din Giuleşti

Marius Şumudică, prezent în tribune la Rapid - Dinamo

Marius Şumudică, în tribune la Rapid - Dinamo/ Captură Orange Sport

Marius Şumudică este prezent în tribune la duelul dintre Rapid şi Dinamo. Antrenorul a revenit alături de „marea dragoste”, fiind pentru prima dată pe noul stadion din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi Dinamo se duelează în derby-ul rundei a opta, din Liga 1. Ambele echipe sunt în formă, „câinii” fiind neînvinşi de patru runde, în timp ce giuleştenii au obţinut două victorii, în ultimele două etape.

Marius Şumudică, prezent în tribune la Rapid – Dinamo

După ce în urmă cu ceva timp, Marius Şumudică a declarat că „rapidistul din el a murit”, tehnicianul a revenit la sentimente mai bune faţă de giuleşteni.

„Şumi” a mers pentru prima dată pe stadionul din Giuleşti, pentru a asista la derby-ul cu Dinamo. Antrenorul a fost surpins în loja oficială a arenei, la distanţă considerabilă faţă de acţionarii Rapidului, Victor Angelescu şi Dan Şucu.

Marius Şumudică a venit la meci însoţit de Gigi Corsicanu, fostul şef al galeriei Rapidului. Antrenorul a fost surpins cântând imnul giuleştenilor, înainte de startul meciului.

Reclamă

De asemenea, după golul marcat din penalty de către Albion Rrahmani, Marius Şumudică nu s-a putut abţine, şi s-a ridicat de pe scaun pentru a sărbători golul marcat de Rapid.

Marius Şumudică, după golul marcat de Rrahmani în Rapid - Dinamo
Marius Şumudică, după golul marcat de Rrahmani în Rapid – Dinamo

După ce Rapid a rămas fără antrenor, ca urmare a plecării lui Adrian Mutu, s-a iscat un întreg scandal, care l-a avut în prim plan pe Marius Şumudică. Antrenorul voia să devină antrenorul giuleştenilor, însă oficialii trupei de sub Grant l-au ales pe Cristiano Bergodi.

La momentul respectiv, „Şumi” a declarat că nu va mai lua în calcul o eventuală ofertă din Liga 1, şi de asemenea, a declarat că nu mai este fanul echipei din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Șumudică nu mai este rapidistul Șumudică. Rapidistul Șumudică a murit! De-acum încolo, voi lua în calcul orice ofertă voi avea din țară, fiindcă îmi doresc să performez”, a declarat în urmă cu puţin peste o lună Marius Şumudică.

Galeria lui Dinamo, protest masiv în derby-ul cu Rapid! Fanii au plecat de pe stadion

Galeria lui Dinamo a făcut un protest masiv la derby-ul cu Rapid şi a plecat de pe stadion! Totul s-a întâmplat ca urmare a faptului că fanii nu au fost lăsaţi de jandarmi să-şi desfăşoare coregrafia.

Chiar înainte de fluierul de start al partidei din Giuleşti, fanii lui Dinamo au părăsit arena. Suporterii „câinilor” au luat această decizie, după ce jandarmii nu le-a permis să-şi desfăşoare coregrafia.

Dinamoviştii se mobilizaseră pentru derby-ul cu Rapid, şi au umplut întregul sector destinat oaspeţilor, de pe stadionul din Giuleşti.

Însă, jucătorii lui Ovidiu Burcă nu vor avea parte de susţinerea fanilor, în derby-ul „de foc” cu Rapid. Suporterii”câinilor” au părăsit stadionul în huiduielile rivalilor giuleşteni.

Înainte ca galeria lui Dinamo să părăsească stadionul, şi în peluza fanilor celor de la Rapid a apărut un scandal. Un fan a sărit la bătaie, iar Cristi Săpunaru a intervenit de urgenţă pentru ca spiritele să se calmeze.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și