Închide meniul

Marius Șumudică, gest excepțional pentru arbitrul meciului Gaziantep – Adana Demirspor. Moment cum rar se vede în fotbal

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 23:42

Reclamă
Marius Șumudică, gest excepțional pentru arbitrul meciului Gaziantep – Adana Demirspor. Moment cum rar se vede în fotbal

Marius Șumudică, gest excepțional pentru arbitrul meciului Gaziantep - Adana Demirspor

Marius Șumudică / Profimedia

Marius Șumudică a făcut un gest excepțional pentru arbitrul meciului Gaziantep – Adana Demirspor. Tehnicianul formației gazdă a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Gaziantep și Adana Demirspor s-a încheiat cu scorul de 2-2. Echipa lui „Șumi” a fost egalată într-un singur minut, după ce a condus cu sorul de 2-0. Duelul a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Marius Șumudică, gest excepțional pentru arbitrul meciului Gaziantep – Adana Demirspor. Imagini senzaționale din Turcia

Înainte de startul acestui meci, Marius Șumudică a fost protagonistul unui moment cum rar se vede în lumea fotbalului. Tehnicianul celor de la Gaziantep i-a oferit flori centralului Bahattin Șimșek și a arătat astfel că formația pe care o reprezintă este împotriva violenței în lumea sportului.

Totuși, centralul nu a părut să țină cont de gestul antrenorului român. Acesta i-a arătat cartonașul galben, în repriza secundă, pentru faptul că Marius Șumudică a protestat față de o decizie a oficialului.

Reclamă

Gestul lui Marius Șumudică vine ca urmare a unui eveniment șocant din Turcia. În urmă cu câteva zile, arbitrul Halil Umut a fost lovit pe teren de către patrolul clubului Ankaragucu, Faruk Koca. Șeful echipei la care este legitimat Olimpiu Moruțan a fost criticat dur de oameni din întreaga lume a fotbalului, care s-au arătat șocați de evenimentele întâmplate la meciul respectiv.

În partida echipei lui „Șumi”, și jucătorii au arătat faptul că se opun acestor practici. Imediat după startul partidei, jucătorii celor două formații s-au oprit, timp de un minut, pentru a-și arăta susținerea față de arbitrul lovit de oficialul lui Ankaragucu.

Gaziantep – Adana Demirspor 2-2

Gaziantep – Adana Demirspor 2-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Gaziantep a început excelent partida și a marcat în minutul 17, prin Kizildag. A urmat apoi reușita lui Markovic, din minutul 54, iar echipa lui Marius Șumudică părea că va obține cele 3 puncte. Totuși, Adana a marcat prin Akbaba (min. 72) și Akintola (min. 73), iar scorul final a fost de 2-2.

După acest meci, echipa pregătită de  Marius Șumudică este pe locul 15 în cadrul campionatului din Turcia, cu 16 puncte, în timp ce adversarii din această etapă sunt pe 6, cu 24 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și