Închide meniul

Gaziantep – Adana Demirspor 2-2. Meci nebun în Turcia! Echipa lui Marius Șumudică a condus cu 2-0 și a fost egalată în 2 minute

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 21:00

Reclamă
Gaziantep – Adana Demirspor 2-2. Meci nebun în Turcia! Echipa lui Marius Șumudică a condus cu 2-0 și a fost egalată în 2 minute

Motivul pentru care Marius Şumudică nu poate părăsi România în 2023

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Gaziantep – Adana Demirspor 2-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a început excelent partida și a marcat în minutul 17, prin Kizildag. A urmat apoi reușita lui Markovic, din minutul 54, iar echipa lui Marius Șumudică părea că va obține cele 3 puncte. Totuși, Adana a marcat prin Akbaba (min. 72) și Akintola (min. 73), iar scorul final a fost de 2-2. După acest meci, echipa lui Marius Șumudică este pe locul 15, cu 16 puncte, în timp ce adversarii din această etapă sunt pe 6, cu 24 de puncte.

Gaziantep – Adana Demirspor 2-2

UPDATE: Final de meci!

Min. 73: Gaziantep – Adana Demirspor 2-2! Akintola a restabilit egalitatea.

Min. 72: Gaziantep – Adana Demirspor 2-1! Akbaba a redus din diferență.

Reclamă

Min. 61: Cartonaș galben pentru Marius Șumudică!

Min. 54: Gaziantep – Adana Demirspor 2-0! Markovic a majorat diferența gazdelor.

UPDATE: Pauză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 17: Gaziantep – Adana Demirspor 1-0! Trupa lui Marius Şumudică a deschis scorul prin Kizildag, care a punctat din pasa lui Markovic!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Gaziantep și Adana Demirspor:

Gaziantep: Niță, Mustafa, Arda, Nkoulou, Djilobodji, Mbakata, Ogün, Jevtovic, Gradel, Markovic, Drăguș

Adana Demirspor: Magomedaliev, Svensson, Semih, Cisse, Yusu Erdoğan, Stambouli, Ndiaye, Yusuf, Niang, Emre Akbaba, Belhanda

Gaziantep primește vizita celor de la Adana Demirspor după ce, în etapa precedentă a primei ligi din Turcia, a fost învinsă de Trabzonspor, cu scorul de 1-3. De cealaltă seară, adversarii de astăzi ai lui Marius Șumudică au pierdut meciul cu Galatasaray, scor 1-3.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut lov în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, Adana Demirspor se impunea cu scorul de 3-0.

Reclamă

Cu o victorie în această seară, echipa lui Marius Șumudică se poate distanța de locurile care duc la retrogradarea în liga secundă a fotbalului din Turcia, bineînțeles, dacă formațiile de sub Gaziantep se vor încurca.

Răspunsul lui Marius Şumudică la întrebarea dacă ar părăsi-o pe Gaziantep pentru a-l înlocui pe Cristiano Bergodi la Rapid!

Marius Şumudică a lămurit situaţia unei posibile reveniri la Rapid în locul lui Cristiano Bergodi. Antrenorul român, care are contract cu Gaziantep, spune că nu există nicio şansă să ajungă la Rapid cel puţin până în vară.

”În limita posibilităților, dacă nu am antrenamente sau jocuri, văd toate partidele din Liga 1. Nu doar pe cele ale Rapidului, încerc să urmăresc tot ce pot.

Desigur, prioritate au partidele Rapidului, este echipa mea de suflet. Urmăresc Rapidul. Nu vorbesc de preluarea echipei, au antrenor.

Bergodi e un om pe care-l respect. Mi-am dorit în vară, nu contest decizia care a fost luată. Respect alegerea clubului.

Îi doresc lui Bergodi să câștige ultimele două meciuri, cu Petrolul și cu Farul, și să-și îndeplinească obiectivul.

Pe jumătate, oricum a fost ratat după eliminarea din Cupă. Vreau ca Rapid să termine în primele 3 sau să ia titlul, așa cum vor și fanii. În momentul de față am un angajament, am plecat la o echipă.

Am dorit în vară, nu s-a putut, iar Rapidul are un antrenor care trebuie să-și ducă munca la bun sfârșit. Nu pot să vorbesc despre Rapid cât timp are un antrenor, iar Mariuș Șumudică are contract”, a declarat Marius Șumudică pentru playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și