Închide meniul

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci, după ultimul meci la Gaziantep: „E actorul principal!”

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 20:19

Reclamă
Marius Şumudică i-a cucerit pe turci, după ultimul meci la Gaziantep: „E actorul principal!

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci, după ultimul meci la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci al lui Gaziantep/ Profimedia

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci, după ultimul meci la Gaziantep. Formaţia antrenorului român a învins-o cu scorul de 3-1 pe Istanbulspor, în ultima etapă, şi a pus astfel capăt unei serii de şapte meciuri consecutive fără victorie în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş, cu o „dublă”, şi Deian Sorescu i-au adus toate cele trei puncte lui Marius Şumudică, în partida din etapa a 25-a din Superliga Turciei.

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci, după ultimul meci la Gaziantep

După victoria cu Istanbulspor, fanii lui Gaziantep au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică. Graţie celor trei puncte acumulate, formaţia antrenorului român a ieşit, pentru moment, din „zona roşie” a clasamentului din Turcia.

Suporterii lui Gaziantep sunt convinşi că în cazul în care Marius Şumudică va rămâne la echipă până la finalul sezonului, va evita retrogradarea. Aceştia au mai notat faptul că antrenorul român este „actorul principal” de la Gaziantep, fiind extrem de ambiţios.

„Șumudică a câștigat în sfârșit trei puncte”, ”E necesar să continuăm cu Șumudică până la finalul acestui an. E un om ambițios. Nu va retrograda” şi ”Dacă Gaziantep rămâne în prima ligă, Șumudică va fi actorul principal”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii lui Gaziantep, pe Twitter, conform sport.ro, după victoria din ultima rundă.

Reclamă

Gaziantep a acumulat 27 de puncte, şi a urcat pe locul 15 în campionat, după 25 de runde disputate. Când Marius Şumudică a preluat echipa, în septembrie 2023, Gaziantep nu avea niciun punct şi era pe ultimul loc.

Marius Şumudică a răbufnit, după meciul în care au marcat Denis Drăguş şi Deian Sorescu

Marius Şumudică a răbufnit, după meciul în care au marcat Denis Drăguş şi Deian Sorescu. Gaziantep a „spart gheaţa” şi a învins-o clar pe Istanbulspor, înregistrând prima victorie după şapte etape. Tehnicianul a remarcat, la finalul partidei, că toate lumea a vorbit despre înfrângerile suferite de echipa sa, însă a subliniat că Gaziantep s-a duelat şi cu primele clasate, Galatasaray şi Fenerbahce.

Marius Şumudică s-a declarat bucuros de victoria obţinută de echipa sa, având doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor. Acesta a subliniat că nu a fost uşor ca elevii săi să întoarcă rezultatul, după ce Istanbulspor a deschis scorul în minutul 7.

Reclamă 4 / 0/3

„Toată lumea vorbeşte despre ultimele şapte meciuri pe care nu le-am câştigat, dar în aceste meciuri am întâlnit Galatasaray şi Fenerbahce. Astăzi, sunt foarte fericit pentru jucătorii mei. A fost dificil să întoarcem meciul, dar jucătorii mei au făcut-o.

Meciul cu Samsun este foarte important pentru noi. Noul jucător transferat (n.r. Deian Sorescu) a marcat şi Drăguş de asemenea a marcat o „dublă”, am vrut să subliniez asta”, a declarat Marius Şumudică, conform beinsports.tr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și