Închide meniul

„Toată lumea vorbeşte despre asta!” Marius Şumudică a răbufnit, după meciul în care au marcat Denis Drăguş şi Deian Sorescu

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 18:11

Reclamă
„Toată lumea vorbeşte despre asta! Marius Şumudică a răbufnit, după meciul în care au marcat Denis Drăguş şi Deian Sorescu

Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci pentru Gaziantep/ Profimedia

Marius Şumudică a răbufnit, după meciul în care au marcat Denis Drăguş şi Deian Sorescu. Gaziantep a „spart gheaţa” şi a învins-o clar pe Istanbulspor, înregistrând prima victorie după şapte etape. Tehnicianul a remarcat, la finalul partidei, că toate lumea a vorbit despre înfrângerile suferite de echipa sa, însă a subliniat că Gaziantep s-a duelat şi cu primele clasate, Galatasaray şi Fenerbahce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a învins-o cu 3-1 pe Istanbulspor. Denis Drăguş, cu o „dublă”, şi Deian Sorescu, i-au adus toate cele trei puncte lui Marius Şumudică.

Marius Şumudică a răbufnit, după meciul în care au marcat Denis Drăguş şi Deian Sorescu

Marius Şumudică s-a declarat bucuros de victoria obţinută de echipa sa, având doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor. Acesta a subliniat că nu a fost uşor ca elevii săi să întoarcă rezultatul, după ce Istanbulspor a deschis scorul în minutul 7.

De asemenea, Şumudică a fost deranjat şi de faptul că s-a vorbit prea mult de faptul că Gaziantep nu mai obţinuse nicio victorie în campionat, de şapte runde. Antrenorul român a declarat că în această perioadă, echipa sa s-a duelat cu Galatasaray şi Fenerbahce, pierzând ambele meciuri la limită.

„Toată lumea vorbeşte despre ultimele şapte meciuri pe care nu le-am câştigat, dar în aceste meciuri am întâlnit Galatasaray şi Fenerbahce. Astăzi, sunt foarte fericit pentru jucătorii mei. A fost dificil să întoarcem meciul, dar jucătorii mei au făcut-o.

Reclamă

Meciul cu Samsun este foarte important pentru noi. Noul jucător transferat (n.r. Deian Sorescu) a marcat şi Drăguş de asemenea a marcat o „dublă”, am vrut să subliniez asta”, a declarat Marius Şumudică, conform beinsports.tr.

Deian Sorescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Gaziantep

Deian Sorescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Gaziantep. Internaţionalul român a punctat superb în victoria cu Istanbulspor, prima obţinută de trupa lui Marius Şumudică, după şapte etape de campionat.

Transferat în această iarnă de Gaziantep, Deian Sorescu a punctat pentru prima dată, în tricoul turcilor. Internaţionalul român a început ca rezervă duelul cu Istanbulspor, fiind trimis în teren în minutul 89, în locul lui Denis Drăguş. Marius Şumudică a făcut astfel o schimbare inspirată, deoarece în minutul 90+5 Sorescu a marcat un gol de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu a primit o pasă de la Soyalp în flancul stâng al atacului, şi a reuşit să puncteze cu un şut la colţul lung, la care portarul nu a avut nicio şansă.

Primele două goluri ale lui Gaziantep au fost marcate de Denis Drăguş. Internaţionalul român a egalat în minutul 15 cu o execuţie superbă, iar în repriza secundă, din penalty, a dus scorul la 2-1 pentru echipa sa.

Gaziantep a bifat prima victorie, după şapte etape de campionat. Trupa lui Marius Şumudică a acumulat 27 de puncte, după 25 de meciuri disputate, şi a ieşit din „zona roşie” a clasamentului din Turcia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și