Închide meniul

Marius Șumudică i-a impresionat deja pe turci: „Este un antrenor foarte bun, își cunoaște meseria”

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2023, 21:34

Reclamă
Marius Șumudică i-a impresionat deja pe turci: Este un antrenor foarte bun, își cunoaște meseria”

Marius Șumudică i-a impresionat deja pe turci

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Șumudică i-a impresionat deja pe turci. Tehnicianul român a fost lăudat după ultimele rezultate obținute, dar și după campania de transferuri efectuată la revenirea pe banca lui Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” a revenit pe banca lui Gaziantep după ce, în această vară, a fost liber de contract, după despărțirea de Al-Raed, formație care evoluează în prima divizie a Arabiei Saudite.

Marius Șumudică i-a impresionat deja pe turci. Cum a fost descris antrenorul român

Turcii au vorbit despre Marius Șumudică, care a redresat echipa pe care o pregătește după o scurtă perioadă de la revenirea în prima ligă din Turcia. Aceștia l-au descris pe român ca fiind „nebun”, dar au menționat faptul că antrenorul își cunoaște foarte bine meseria și știe să pregătească foarte bine o formație.

„Șumudică este nebun, dar ca antrenor este foarte bun. Când a preluat Gaziantep, echipa era mai rău decât Samsunspor și İstanbulspor. Era cea mai slabă echipă din ligă.

Șumudică a făcut un transfer în 4 zile, iar Samsunspor nu l-a putut face în 4 luni. Apoi, de exemplu, spre deosebire de Erdal Güneş, Șumudică și-a dat seama după un antrenament că Ertuğrul Ersoy era cel mai slab fundaș din ligă și l-a scos imediat din echipă. Tipul ăsta își cunoaște meseria”, au notat turcii de la En Superlig, pe Twitter.

Reclamă

Reacția vine în contextul în care Gaziantep a început să joace mult mai bine de când a fost preluată de Marius Șumudică. De asemenea, jucătorii transferați de către acesta au evoluții solide, fapt care este apreciat de către fanii formației.

Denis Drăguș, un nou gol pentru echipa lui Marius Șumudică

Încă din prima parte a partidei, mai exact din minutul 3, Denis Drăguș a marcat în meciul cu Samsunspor, după o pasă excelentă primită de la Eskihellac. Atacantul a preluat mingea și a marcat fără probleme în poarta apărată de Okan Kocuk.

Reclamă 4 / 0/3

După acest gol, Drăguș a ajuns la a doua reușită în tricoul lui Gaziantep. Tânărul jucător a fost adus la echipă de către Marius Șumudică, care a dorit să întărească echipa pe care a preluat-o de pe ultimul loc din campionatul din Turica.

„Șumi” i-a adus la noua sa echipă pe Florin Niță, Junior Morais și Denis Drăguș, jucători care au evoluat și în Liga 1 din România. Chiar dacă fanii clubului nu au fost siguri de calitatea acestor fotbaliști, se pare că echipa pregătită de către tehnicianul român este pe drumul cel bun în campionatul intern.

După această partidă, următorul duel pentru formația antrenată de Marius Șumudică va fi cu Basaksehir, din deplasare. Meciul va avea loc pe data de 7 octombrie, de la ora 19:00.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și