Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguș, un nou gol pentru echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep! Reușita atacantului

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2023, 20:50

Reclamă
Denis Drăguș, un nou gol pentru echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep! Reușita atacantului

Denis Drăguş e titular în Belarus - România

Denis Drăguș, în timpul unui meci / Profimedia

Denis Drăguș, un nou gol pentru echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep. Atacantul transferat de către antrenorul român s-a impus fără probleme la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 24 de ani a deschis scorul în meciul cu Samsunspor. „Pariul” lui Marius Șumudică a răsplătit astfel, din nou, încrederea pe care o are din partea tehnicianului.

Denis Drăguș, un nou gol pentru echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep. Atacantul a deschis scorul în minutul 3

Încă din prima parte a partidei, mai exact din minutul 3, Denis Drăguș a marcat în meciul cu Samsunspor, după o pasă excelentă primită de la Eskihellac. Atacantul a preluat mingea și a marcat fără probleme în poarta apărată de Okan Kocuk.

După acest gol, Drăguș a ajuns la a doua reușită în tricoul lui Gaziantep. Tânărul jucător a fost adus la echipă de către Marius Șumudică, care a dorit să întărească echipa pe care a preluat-o de pe ultimul loc din campionatul din Turica.

Reclamă

„Șumi” i-a adus la noua sa echipă pe Florin Niță, Junior Morais și Denis Drăguș, jucători care au evoluat și în Liga 1 din România. Chiar dacă fanii clubului nu au fost siguri de calitatea acestor fotbaliști, se pare că echipa pregătită de către tehnicianul român este pe drumul cel bun în campionatul intern.

După această partidă, următorul duel pentru formația antrenată de Marius Șumudică va fi cu Basaksehir, din deplasare. Meciul va avea loc pe data de 7 octombrie, de la ora 19:00.

Ce a spus Marius Șumudică după prima victorie de la revenire, cu Istanbulspor

„A fost un meci dificil. A fost prima victorie. Oamenii au meritat acest rezultat, sper că i-am făcut fericiți astăzi. Dacă echipa va fi la fel de agresivă ca mine, atunci nu vom retrograda. Avem o echipă senzațională.

Reclamă 4 / 0/3

Maxim este unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Fotbaliștii au uneori momente proaste, așa cum le au și pe cele bune. Este dificil să câștigi un jucător de fotbal. Nu vorbesc despre aceste lucruri pentru că este român. Vorbesc strict despre Maxim fotbalistul.

Nu a jucat mult la Beșiktaș, dar am vrut să îl iau în Arabia Saudită, atunci când am fost la Al-Tai. Dar el mi-a transmis că se simte bine la Gaziantep și că nu vrea să plece de la echipă. Acum suntem ca o familie, atât jucătorii cât și staff-ul echipei.

Mama mi-a spus, Dumnezeu vrea să mergi acolo! (n.r. la Gaziantep). Și familia mea a fost de acord cu această revenire, sunt foarte fericiți pentru mine”, a spus Marius Șumudică, citat de milliyet.com.tr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și