Închide meniul

Un jucător important al lui Marius Şumudică, dezvăluiri senzaționale! Ce a spus despre „personalitatea nebună” a tehnicianului

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 14:14

Reclamă
Un jucător important al lui Marius Şumudică, dezvăluiri senzaționale! Ce a spus despre „personalitatea nebună a tehnicianului

Un jucător important al lui Marius Şumudică, dezvăluiri senzaționale

Marius Şumudică / Hepta

Un jucător important al lui Marius Şumudică a făcut dezvăluiri senzaționale! Tehnicianul de la Gaziantep și-a cucerit vestiarul după ultimele rezultate înregistrate, dar și datorită personalității sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” a reușit să redreseze formația turcă, iar acum se află la o distanță considerabilă de zona roșie a clasamentului. Totodată de la revenirea la Gaziantep, din luna septembrie, acesta i-a „cucerit” și pe oficialii grupării, care au încredere deplină în el.

Un jucător important al lui Marius Şumudică, dezvăluiri senzaționale! Mesajul lui Furkan Soyalp

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Gaziantep, Furkan Soyalp, a vorbit despre impactul pe care l-a avut venirea lui Marius Șumudică aspura echipei. Acesta a dezvăluit faptul că tehnicianul român știe să gestioneze foarte bine relația cu jucătorii și că toți fotbaliștii de la echipă vor să progreseze alături de el.

„Șumudică știe acest club, cunoaște Gaziantep. De asemenea, știe să-și gestioneze relația cu jucătorii. Cu alte cuvinte, își reflectă personalitatea nebună pe teren, la fel ca un membru al echipei, pentru că știm că putem progresa spre același obiectiv cu el.

 Uneori, antrenamentul merge prost sau fără spirit, dar după câteva gesturi schimbă complet atmosfera. Același lucru se întâmplă și în meci.

Reclamă

Cred că personalitatea lui nebună este o reflectare pozitivă pe teren, din punct de vedere al motivației. Putem spune că acum avem mingea mai mult în sistem 3-5-2 și înscriem mai mult”, a spus Soyalp, potrivit gaziantep27.net.

Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele lui Gaziantep

Memik Yilmaz, președintele celor de la Gaziantep, a vorbit despre performanțele reușite de tehnicianul român. Acesta este de părere că Marius Șumudică a dus echipa pe drumul cel bun și a dezvăluit că în vestiarul formației există o atmosferă bună, dar și o „relație de familie”.

„Nu am putut începe sezonul aşa cum ne-am dorit, dar acum este un mediu foarte bun la Gaziantep. Cu Marius Şumudică, echipa are o atmosferă bună şi există o relaţie de familie. Avem un început bun cu Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut un parcurs bun, dar trebuie să ne menţinem cu picioarele pe pământ. Campionatul este un maraton lung, vorbeam despre lucruri diferite la începutul sezonului.

Este mai bine să fii precaut şi să priveşti înainte şi să mergi meci cu meci. Nu ştiu unde ne vor duce rezultatele, dar vreau ca Gaziantep să fie pe un loc foarte bun”, a spus Memik Yilmaz.

Pentru echipa lui Marius Șumudică, la care joacă Alexandru Maxim, Denis Drăguș, dar și Florin Niță și Junior Moraes, urmează duelul cu Ankaragucu, echipă la care este legitimat Olimpiu Moruțan. Duelul se va juca pe data de 25 noiembrie și va începe de la ora 15:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și