Închide meniul

Marius Șumudică nu știe dacă va mai prinde meciul împotriva lui Cristiano Ronaldo: „Asta e viața, ne ducem crucea!”

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 12:02

Reclamă
Marius Șumudică nu știe dacă va mai prinde meciul împotriva lui Cristiano Ronaldo: Asta e viața, ne ducem crucea!”

Profimedia

Marius Șumudică nu știe dacă va mai prinde meciul împotriva lui Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce superstarul portughez s-a transferat la Al-Nassr, prima ligă din Arabia Saudită s-a bucurat brusc de o popularitate ieșită din comun.

Marius Șumudică nu știe dacă va mai prinde meciul împotriva lui Cristiano Ronaldo

Marius Șumudică o pregătește pe Al Raed, ocupanta locului 11 din campionatul saudit. Întors în România pentru câteva zile, tehnicianul a vorbit despre situația dificilă prin care trece formația sa și nu este convins că va mai rămâne pe banca tehnică până la confruntarea cu superstarul portughez.

Duelul dintre Al Raed și Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, are loc abia în luna aprilie.

„Mă așteptam să avem probleme, din moment ce noi n-am făcut transferuri. Stăm în 12-13 jucători, am 5-6 jucători accidentați. Nu avem cum! Au fost miraculoase rezultatele pe care le-am făcut cu Hilal și cu Damac.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt nevoit să joc cu un copil de 17 ani în apărare și se simte. N-am decât doi fundași centrali, asta e viața, ne ducem crucea! Nu putem să facem transferuri, am înțeles că sunt niște datorii la club.

Să vedem dacă mai prind confruntarea cu Ronaldo, că e în aprilie. Sperăm să o prindem! Nu e ușor să joci în Arabia, dar nu pot să spun că nu va face față Ronaldo, departe de mine gândul ăsta. Dar nu-i va fi ușor!”, a declarat Marius Șumudică la revenirea în România, pentru PRO TV.

Cristiano Ronaldo, „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi! Starul portughez, făcut K.O. de Navas. CR7, cu ochiul umflat

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi. Cei doi s-au înfruntat în amicalul de vis dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG, de la Riad. Messi a deschis scorul în minutul 3, iar CR7 a restabilit egalitatea în minutul 34, din penalty.

Reclamă

Ronaldo a fost făcut K.O. de Keylor Navas, la o centrare expediată de gazde în careul lui PSG.

Portarul parizienilor a încercat să respingă, dar a ratat mingea și l-a lovit în plină figură pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan sărise în încercarea de a relua cu capul în plasă, dar a fost oprit neregulamentar de Navas.

Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, ca după un croșeu din ringul de box. Portughezul s-a ridicat după câteva momente, însă nu fără consecințe. Ochiul lui Cristiano s-a umflat imediat, mai ales în zona pometelui. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Chiar dacă era amețit în urma loviturii încasate, Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul. CR7 l-a învins pe Keylor Navas cu un șut puternic.

PSG a preluat din nou avantajul pe tabelă în minutul 43, cu o reluare elegantă a lui Marquinhos, după assist-ul splendid al lui Kylian Mbappe.

Apoi, în minutul 45+6, Cristiano Ronaldo a ieșit din nou la rampă. Portughezul a profitat de o gafă uluitoare a prietenului Sergio Ramos. Fundașul lui PSG a dat pe lângă minge în propriul careu, iar Ronaldo a interceptat și a trimis în plasă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și