Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Şumudică, pregătit de duelul cu Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită! „Viaţa îţi dă şansa să joci împotriva lui Ronaldo, trebuie să te bucuri pentru asta”

Dan Roșu Publicat: 31 decembrie 2022, 14:48

Reclamă
Marius Şumudică, pregătit de duelul cu Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită! „Viaţa îţi dă şansa să joci împotriva lui Ronaldo, trebuie să te bucuri pentru asta

arius Şumudică anunţă că e gata să le antreneze pe FCSB sau Dinamo

Marius Şumudică, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Marius Şumudică e pregătit de duelul cu Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită. Portughezul a semnat un contract colosal cu Al-Nassr, unde va câştiga 200 de milioane de euro pe an. Partida dintre Şumudică şi Ronaldo va avea loc pe 27 aprilie, în etapa a 24-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică Alexandru Mitriţă şi Silviu Lung Jr sunt la Al Raed şi tehnicianul român anunţă că Al-Nassr are şanse uriaşe să îşi facă un „Dream Team”. Acolo, sunt aşteptaţi de la vară Sergio Ramos şi Sergio Busquets.

Marius Şumudică, pregătit de duelul cu Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită!

„E clar că va creşte valoarea campionatului, va fi mult mai vizionat. Toată lumea creşte, antrenori, jucători. Este unul dintre cei mai mari fotbalişti care au existat. Contează enorm. Din câte ştiu, au ajuns la un consens să vină şi Sergio Ramos şi Busquets.

Înseamnă mult pentru liga asta, mai ales că de la anul pot folosi 8 străini în primul 11. Va creşte valoarea campionatului. Sunt bucuros că sunt antrenor aici şi că rezist aici de şase luni. Nu e uşor. Se schimbă des antrenori pe bandă rulantă.

Silviu nu are de ce să se sperie de Ronaldo. Silviu a întâlnit în Turcia jucători foarte buni. Ne-am calificat cu West Ham, care avea atacanţi foarte buni. A ajuns la o maturitate. Viaţa îţi dă şansa să joci împotriva lui Ronaldo, trebuie să te bucuri pentru asta”, a spus Şumudică pentru Antena Sport.

Reclamă

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor!

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor, ar putea avea loc chiar pe 19 ianuarie. Noua echipă a lui CR7, Al-Nassr, se va duela chiar cu liderul din Ligue 1. Astfel, pe teren ar putea fi din nou rivali cei mai buni jucători ai ultimului deceniu.

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și se va îmbogăți în Arabia Saudită. Starul portughez va primi 200 de milioane de euro, pe sezon, până în 2025! A devenit astfel cel mai bine plătit jucător din lume.

Ronaldo și Messi s-ar putea revedea mai repede decât se credea. PSG are programat un amical de milioane cu o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al-Hilal și Al-Nassr.

Reclamă 4 / 0/3

La Riad, acolo unde se va juca partida amicală, și-ar putea face apariția și Lionel Messi. Starul lui PSG a intrat în vacanță după ce a câștigat Cupa Mondială, dar este pe punctul de a reveni la antrenamente.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și