Închide meniul

Marius Șumudică, propunere de ultimă oră din Turcia! Ce echipă a pus ochii pe antrenorul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 17:51

Marius Șumudică, propunere de ultimă oră din Turcia! Ce echipă a pus ochii pe antrenorul român

profimedia

Marius Șumudică, aproape de revenirea în Turcia

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Rizespor. Tehnicianul de 50 de ani a fost asaltat de oferte. Ultima propunere a venit tot din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit TimeTurk, Kasimpasa vrea să-l aducă la cârma echipei pe Marius Șumudică. Formația de pe locul 15 din Turcia tocmai s-a despărțit de antrenorul Fuat Çapa. Potrivit sursei citate, Șumudică este unul dintre favoriții pentru preluarea postului.

Marius Șumudică, dorit la Kasimpasa

"Căutarea unui nou antrenor a început la Kasımpașa. Fuat Çapa a fost demis, iar oficialii clubului din Istanbul au început tratativele cu antrenorul român Marius Șumudică", susțin jurnaliștii turci.

Kasimpașa ar fi a patra echipă din Turcia pentru Marius Șumudică. Românul le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. 

Kasimpasa este la numai două puncte deasupra liniei retrogradării. Are o singură victorie în ultimele 10 etape. În runda precedentă, Kasimpasa a pierdut cu 1-2 la Genclerbirligi. 

Reclamă

Marius Șumudică nu vrea să preia o echipă în plin sezon

Oferta bașkanilor de la Kasimpasa ar trebui să fie una generoasă pentru a-l convinge pe Marius Șumudică. Acesta a declarat hotărât că nu mai vrea să preia o echipă în plin sezon. Vrea să evite o experiență eșuată ca cea de la Rizespor. 

"Este ultima variantă (n.r. – întoarcerea în România). Cred că mă voi întoarce în Turcia, din ce semnale am, sau voi pleca din nou în Golf. Sunt discuții destul de avansate cu o echipă din Polonia și cu o echipă din Rusia. Ar fi o echipă de la mijlocul clasamentului care ar fi interesată, dar nu e ușor!", a spus Marius Șumudică.

Șumudică a stat doar șapte partide la Rizespor. El n-a reușit nicio victorie, având un bilanț dezastruos: trei remize și patru înfrângeri. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Șumudică este liber de contract
  • Ar putea reveni în Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și