Închide meniul

Marius Şumudică, dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu! Ce răspuns a dat

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 17:09

Reclamă
Marius Şumudică, dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu! Ce răspuns a dat

Marius Șumudică, surprins de ceea ce Damjan Djokovic joacă la FCSB.

Marius Şumudică, la sfârşitul unui meci / Hepta

Marius Şumudică e dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu. „Şumi” a confirmat interesul lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a răspuns că nu se pune acum problema ca el să se întoarcă în fotbalul românesc.

Marius Şumudică, dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu!

Chiar dacă a plecat cu scandal de la CFR Cluj, Şumudică a mărturisit că are o relaţie bună cu patronul ardelenilor, Neluţu Varga.

Întrebat de un interes al lui CFR Cluj pentru el, Marius Şumudică a confirmat.

Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.

Reclamă

Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Dan Petrescu, aproape de a pleca de la CFR Cluj. Echipa care îl doreşte pe antrenorul campioanei

Dan Petrescu e aproape de a pleca de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei ar putea ajunge în Arabia Saudită sau în Qatar. Petrescu încă nu a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj.

Dan Petrescu este aproape de a pleca de la CFR Cluj, după ce a ratat titlul în acest sezon. Şi patronul Neluţu Varga ar fi de acord cu despărţirea de antrenorul său.

Reclamă 4 / 0/3

Conform gsp.ro, Dan Petrescu ar fi dorit de Al Arabi, echipă pe care a mai antrenat-o în 2014, timp de câteva luni. Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion la derby-ul „de foc” dintre FCSB şi CFR Cluj. Cristi Balaj a făcut anunţul, şi a dezvăluit că tehnicianul trupei din Gruia a fost extrem de deranjat de faptul că a fost suspendat pentru acest meci.

Dan Petrescu a ales să nu vină pe Arena Naţională, pentru derby-ul cu FCSB, câştigat de echipa lui Charalambous cu scorul de 1-0. Cristi Balaj a dezvăluit că „Bursucul” a fost extrem de supărat, şi astfel a luat decizia de a privi meciul de la hotel.

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu a luat o decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu. Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat în termeni duri arbitrajul şi anunţă că vrea să plece din România. Nu mai este dispus să îşi prelungească contractul cu încă cinci ani, aşa cum îi propusese Neluţu Varga.

(Reporter: Este adevărat că vă gândiți să plecați din România?) Da, normal. Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect.

După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam.

În momentul de față, e mai important clubul decât contractul meu. Dacă era să nu joace echipa mea, nu mai veneam la emisiune, eram cu jucătorii. Aseară trebuia să câștigăm (n.r. – la 1-1 cu CSU Craiova). Clubul trebuie să meargă înainte, cu sau fără mine. Trebuie să se lupte la campionat, la trofee”, a declarat Dan Petrescu la primasport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și