Închide meniul

Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei! Performanța reușită de Gaziantep

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 17:57

Reclamă
Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei! Performanța reușită de Gaziantep

Marius Şumudică nu va sta pe bancă la următorul meci al celor de la Gaziantep

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei! Tehnicianul român a dus-o pe Gaziantep în faza următoare a competiției

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui „Șumi” a trecut, la limită, de formația Etimesgut, care evoluează în eșalonul secund al fotbalului din Turcia. Totuși, Gaziantep s-a calificat cu emoții, dar performanța rămâne una importantă pentru echipa lui Marius Șumudică.

Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei. Gaziantep s-a impus cu 2-1

Formația lui Șumudică a deschis scorul înainte de finalul primei reprize, mai exact în minutul 45+3 al întâlnirii, prin reușita lui Kizildag. Totuși, dramatismul a ajuns la cote alarmante în prelungirile partidei.

La momentul respectiv, în minutul 90+1, formația oaspete a restabilit egalitatea, iar partida a intrat în prelungiri.

Totuși, cei de la Gaziantep au înscris rapid în prima repriză adițională. Atunci, trupa lui Șumudică a înscris în minutul 93, iar rezultatul nu s-a mai schimbat până la finalul partidei. Astfel, Gaziantep s-a calificat în șaisprezecimile Cupei.

Reclamă

În cadrul campionatului intern, echipa lui Marius Șumudică se află pe locul al 14-lea, cu 15 puncte obținute după cele 14 meciuri jucate. Gaziantep se află la doar 3 puncte de „zona roșie”, care începe de la locul al 17-lea, poziție ocupată în prezent de Bașakșehir, cu 12 puncte.

Pentru formația antrenată de „Șumi” urmează duelul cu Trabzonspor, din campionat. Partida va avea loc pe data de 12 decembrie, de la ora 18:00.

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep

Şumudică a colaborat foarte bine cu Denis Alibec, iar acum îşi doreşte să îl aducă în Turcia. Mutarea ar fi şi pe placul lui Alibec, care îşi doreşte să evolueze într-un campionat mai puternic decât cel din Qatar, având în vedere că vrea foarte mult să fie în lotul naţionalei pentru EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Marius Șumudică încearcă imposibilul și vrea să îl transfere pe Alibec la Gaziantep. Cătălin Liță, unul dintre agenții cunoscuți, a fost la Istanbul ieri.

Problema este că e un regulament în Qatar care se pare că nu ar permite și ar trebui găsită o portiță. Liță a fost la meciul cu Kasimpașa și Șumudică l-a întrebat dacă poate să îl aducă pe Alibec.

E o problemă și cu salariul. Vorbim de 80.000 de euro pe lună, ăsta e salariul pe care turcii trebuie să i-l plătească până în vară lui Alibec. E complicat însă regulamentul. (n.r. Şumudică) încearcă o variantă de împrumut.

Șumudică vrea, Alibec vrea. Să vedem dacă se poate găsi o portiță și, bineînțeles, salariul de 80.000 de euro pe lună. Chiar dacă e vorba de Gaziantep, nu sunt bani puțini”, a scris fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și