Închide meniul

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep! Salariul uriaş pe care i l-a oferit atacantului naţionalei!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 13:34

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep! Salariul uriaş pe care i l-a oferit atacantului naţionalei!

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep

Denis Alibec şi Marius Şumudică se bucură după ce au câştigat împreună campionatul în România / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep! „Şumi” a luat titlul alături de Denis Alibec şi Constantin Budescu atunci când era antrenorul Astrei Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a colaborat foarte bine cu Denis Alibec, iar acum îşi doreşte să îl aducă în Turcia. Mutarea ar fi şi pe placul lui Alibec, care îşi doreşte să evolueze într-un campionat mai puternic decât cel din Qatar, având în vedere că vrea foarte mult să fie în lotul naţionalei pentru EURO 2024.

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Denis Alibec la Gaziantep!

Marius Șumudică încearcă imposibilul și vrea să îl transfere pe Alibec la Gaziantep. Cătălin Liță, unul dintre agenții cunoscuți, a fost la Istanbul ieri.

Problema este că e un regulament în Qatar care se pare că nu ar permite și ar trebui găsită o portiță. Liță a fost la meciul cu Kasimpașa și Șumudică l-a întrebat dacă poate să îl aducă pe Alibec.

E o problemă și cu salariul. Vorbim de 80.000 de euro pe lună, ăsta e salariul pe care turcii trebuie să i-l plătească până în vară lui Alibec. E complicat însă regulamentul. (n.r. Şumudică) încearcă o variantă de împrumut.

Reclamă

Șumudică vrea, Alibec vrea. Să vedem dacă se poate găsi o portiță și, bineînțeles, salariul de 80.000 de euro pe lună. Chiar dacă e vorba de Gaziantep, nu sunt bani puțini”, a scris fanatik.ro.

Denis Alibec ar putea şi să se întoarcă la Farul! Ce îl nemulțumește în Qatar: „Nu e la fel!”

Denis Alibec ar putea şi să se întoarcă la Farul! Atacantul a oferit declarații despre ceea ce îl nemulțumește în Qatar, dezvăluind că nu exclude varianta de a reveni în Liga 1 în iarnă, pentru a fi în formă maximă înainte de Campionatul European.

Denis Alibec a fost transferat de la Muaither la începutul sezonului de la Farul. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec nu vrea să rateze prezența la EURO 2024, astfel că ia în calcul să revină la Farul. Atacantul a dezvăluit că antrenamentele de la Muaither nu sunt atât de intense, astfel că a discutat chiar și cu antrenorul său din Qatar o posibilă plecare de la club în iarnă.

În cazul în care nu va putea evolua la o a treia echipă în acest sezon, Alibec a transmis clar că va reveni la Farul, echipă alături de care a câștigat titlul în sezonul trecut. Atacantul a declarat că va face totul pentru a juca alături de România la un nou turneu final, după Europeanul din 2016.

„Antrenamentele nu sunt intense”

Întrebat și dacă este dispus să renunțe la banii din Qatar pentru a se transfera în vederea pregătirii pentru EURO 2024, Denis Alibec a răspuns fără să stea pe gânduri. Atacantul a transmis că întreaga sa carieră a jucat doar cu gândul la echipa națională.

Am vorbit și cu Mister, poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul.

Problema aici e că joc în banda dreaptă, iar antrenorul mă pune să cobor la nivelul fundașilor centrali.

(N.r. Renunți la bani pentru a fi la EURO) Toată viața am jucat pentru națională. E o șansă unică în viață pentru fiecare jucător. Cum să nu te gândești la Euro, să nu vrei să mergi?”, a declarat Denis Alibec, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și