Închide meniul

Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Reacţie dură după acuzaţiile venite din Turcia: „Îţi plăteam salariul din banii mei”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 10:57

Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Reacţie dură după acuzaţiile venite din Turcia: „Îţi plăteam salariul din banii mei

Marius Şumudică, o nouă înfrângere la Malatyaspor

Hepta

  • Marius Şumudică s-a dezlănţuit
  • Reacţie dură după acuzaţiile venite din Turcia

Marius Şumudică este din nou în centrul unui nou scandal. După despărţirea cu cântec de CFR Cluj, antrenorul român are probleme şi în Turcia. A primit acuzaţii grave din partea fostului său translator din Turcia, Oguzhan Erdogmuș, cel cu care a colaborat la precedentele sala experienţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică s-a dezlănţuit

Translatorul Oguzhan Erdogmuș a fost foarte dur cu Marius Şumudică. „El spune constant în faţa presei ‘Turcia e a doua mea ţară’, dar ne insultă ţara pe la spate. Când ne-am dus la o conferinţă de presă, un colaborator mi-a spus ‘Ai grijă, fiule. El plânge, dar minte. Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini”, a dezvăluit Oguzhan Erdogmuș, potrivit publicației Yenisafak.

Şi acuzaţiile nu s-au oprit aici. „Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit. Nu ai găsit un loc de muncă în Turcia. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club”, a mai spus Erdogmuș.

Reclamă

Translatorul, făcut praf de Marius Şumudică

Antrenorul român care tocmai a semnat o înţelegere cu Malatyasor nu i-a rămas dator fostului său colaborator. „Una dintre marile minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme. Dacă era adevărat, tu mai stăteai să lucrezi cu mine? Mă gândesc că nu mai ţineai cont de faptul că eu îţi plăteam din banii mei salariul şi plecai.

Aş avea mai multe de spus, dar vreau să mă opresc. Să aibă sănătate el şi familia lui, atât îi transmit. Eu am de lucru, vreau să mă concentrez pe echipă şi sper să iasă aşa cum ne dorim toţi cei din oraş”, a declarat Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă

Pe 10 octombrie, Marius Șumudică a semnat cu Yeni Malatyaspor, a patra echipă pe care o antrenează în Turcia, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”