Închide meniul

Marius Şumudică, savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Am slăbit vreo 14 kilograme. Nu am pătrăţelele lui, dar mă încape!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 16:53

Reclamă
Marius Şumudică, savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Am slăbit vreo 14 kilograme. Nu am pătrăţelele lui, dar mă încape!

Marius Şumudică, savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo

Marius Şumudică şi Cristiano Ronaldo / Colaj Twitter

Marius Şumudică a avut un discurs savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo, la finalul meciului Al Nassr – Al Raed, scor 4-0. Antrenorul român a venit cu precizări despre întâlnirea pe care a avut-o cu starul portughez care a înscris în poarta echipei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost surprins în timp ce discuta cu CR7 atât la pauza meciului, cât şi la final, Şumudică asigură că nu el i-a cerut tricoul câştigătorului a cinci Baloane de Aur. Mai mult, a anunţat şi ce îşi doreşte să facă cu el.

Marius Şumudică, savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo

„Şumi” a dezvăluit că se mândreşte cu noua piesă din colecţia lui şi a precizat ce a vorbit cu Cristiano.

E la mine aici, îl țin pe umeraș, o să vin îmbrăcat cu el. La prima emisiune la care o să fiu invitat, o să vin cu el îmbrăcat. Am slăbit vreo 14 kilograme și mă încape. Nu am pătrățelele lui Ronaldo, dar mă încape.

Mai avem 5 etape, practic am rămas în prima ligă, ne-am îndeplinit obiectivul. Acum încercăm să mai facem puncte să terminăm la mijlocul clasamentului. Țin să menționez că nu i-am cerut tricoul (n.r.- lui Cristiano Ronaldo). Am vorbit cu el vreo două minute la pauză. Am un apartament la Madeira, pe care-l închiriez jucătorilor străini care ajung acolo.

Reclamă

Atunci, când jucam, directorul sportiv de la Maritimo a devenit partener cu Jorge Mendes, agentul care l-a transferat pe el peste tot. El și-a adus aminte de asta și a ținut să-mi dea amintire tricoul respectiv. De aceea nu l-a dat altcuiva”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Cristiano Ronaldo (4), Abdulrahman Ghareeb (55), Mohammed Maran (90) și Abdulmajeed Al Sulaiheem (90+5) au marcat împotriva echipei antrenate de Marius Şumudică. Silviu Lung Jr a fost între buturile lui Al Raed şi a primit goluri din toate poziţiile. Printre titulari a fost şi Alexandru Mitriţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a bifat o bornă uriaşă după ce a înscris în acel meci. A ajuns, pentru al 17-lea sezon la rând, la 20 de goluri marcate pentru echipa de club şi naţională. În toal, are 835 de goluri înscrise de-a lungul carierei, cu 30 mai multe decât rivalul său Lionel Messi. Mai mult decât atât, Cristiano are mai multe goluri marcate decât brazilianul Ronaldo şi Thierry Henry.

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

După meci, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le fanilor prezenți pe stadion, dar și felicitându-și coechipierii pentru jocul foarte bun.

O victorie grozavă! Felicitări, echipă! Mulțumiri speciale fanilor, care au fost incredibili ca de fiecare dată”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare, imediat după victoria cu 4-0 împotriva echipei lui Marius Șumudică.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și