Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică, scandal monstru cu un fan! Antrenorul român a fost ţinut de doi oameni!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 10:21

Marius Şumudică, scandal monstru cu un fan! Antrenorul român a fost ţinut de doi oameni!

Marius Şumudică, scandal monstru cu un fan!

Marius Şumudică, ţinut de oamenii din staff-ul lui în timpul scandalului cu fanul / captura Twitter

Marius Şumudică a fost implicat într-un scandal monstru cu un fan. Antrenorul lui Al-Raed s-a îndreptat ameninţător spre fanul din tribune şi a fost ţinut de doi oameni din staff-ul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Raed, echipa antrenată de Marius Şumudică, a încheiat la egalitate, scor 1-1, ultimul meci din campionatul Arabiei Saudite. Al-Raed a întâlnit-o pe Al-Feiha.

Marius Şumudică, scandal monstru cu un fan!

Echipa lui Marius Şumudică s-a salvat deja de la retrogradare.

Cu două etape înainte de final, echipa lui Şumudică are 33 de puncte, cu 9 mai mult decât prima echipă care retrogradează.

Formaţia lui Şumudică se află pe locul 9.

Reclamă

Chiar şi aşa, Marius Şumudică a fost cu greu ţinut în timp ce urla la un fan şi se apropia ameninţător de acesta.

 

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică, reacție furibundă la adresa oficialilor de la Rapid: „Și-au schimbat obiectivele în fiecare săptămână!”

Marius Șumudică a avut o reacție furibundă la adresa oficialilor de la Rapid. Antrenorul lui Al Raed consideră că sezonul acesta este unul ratat pentru giuleșteni. Antrenorul a mai declarat că nu este de acord cu tactica din cadrul clubului vișiniu, declarând că obiectivele echipei s-au schimbat de la o săptămână la alta.

Trebuie să fim corecți, anul ăsta se împlinesc 100 de ani. Sunt 100 de ani, este anul centenarului, este anul în care Rapid va termina pe locul 5, iar pentru mine este un insucces acest sezon. Eu nu agreez acest obiectiv, păi Rapid și-a schimbat obiectivele în fiecare săptămână.

Astea au fost obiectivele Rapidului la începutul sezonului, țin eu minte: să intre în play-off și să câștige Cupa. Au intrat în play-off și apoi au anunțat că se luptă pentru calificarea în cupele europene”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită

Marius Șumudică a transmis faptul că regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra în Arabia Saudită. „Șumi” este convins că pentru fostul selecționer este o înfrângere greu de digerat. De asemenea, Șumudică a mai dezvăluit și ce mesaj i-a scris lui Mirel Rădoi.

Marius Șumudică a dezvăluit că a purtat un scurt dialog cu Cosmin Contra, mărturisind că regretă că acesta este nevoit să depășească o înfrângere cu 5-0. „Șumi” susține că îi pare rău că a învins un antrenor român în Arabia Saudită.

De asemenea, antrenorul lui Al Raed a mărturisit că i-a dat un mesaj și lui Mirel Rădoi, după ce trupa fostului selecționer, Al-Tai, a fost învinsă dramatic, după ce a condus cu 3-0.

„Cosmin chiar e un antrenor bun”

„Am vorbit puțin, când ne-am salutat. Eu am superstițiile mele, nu ies din cabină până merg la bancă. Am rămas după meci și am vorbit. Ce să zic? Îmi pare rău că e antrenor român și s-a terminat cu un astfel de scor. Nu e ușor să pierzi 0-5, lumea vorbește.

Reclamă

Suntem trei antrenori români aici. Mirel a trăit și el o dramă acum două etape, a condus 3-0 și a pierdut în ultimul minut. Chiar i-am dat mesaj după meciul ăla.

E clar că am fost foarte bucuros, dar era clar că îmi părea rău că am învins un antrenor român. Cosmin chiar e un antrenor bun”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și